1864 I Billeder - Tom Buk-Swienty - Bog

5 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
369,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Med sine to bøger om krigen 1864 – SLAGTEBÆNK DYBBØL og DOMMEDAG ALS – har Tom Buk-Swienty genoplivet en krig med afgørende betydning for Danmark og den danske selvforståelse. Begge bøger var illustrerede, men udelukkende med gamle sort-hvide fotos og nogle enkelte stregtegninger. Der findes imidlertid et stort og meget spændende billedmateriale om de to krige, alt fra store oliemalerier over træsnit, akvareller og satiretegninger til soldaternes egne skitser. Det er disse illustrationer, vi nu bruger til at fortælle historien om krigen 1864 på en ny måde - 1864 ILLUSTRERET.

Omslagsgrafiker: Poul Lange

Yderligere information

Serie1864 Krigen
Forfatter(e)Tom Buk-Swienty
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702120547
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca har altid haft fokus på, at Internethandel skal være så hurtigt, sikkert og billigt for brugerne som overhovedet muligt.

Vi prioriterer sikkerhed højest

Når man handler på Internettet er sikkerheden uhyre vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca.dk vægter højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den største garanti for, at sikkerheden bag din betaling online er i top. Køb og betaling er derfor fuldstændig sikkert.

Du har altid 100 dages fuld returret

Vi har altid 100 dages returret, og det er uanset hvilket produkt, du har købt hos Gucca.dk. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af en eller anden årsag alligevel ikke ønsker din vare, kan du sende varen retur til os med god samvittighed, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Før du returnerer din vare, har du altid den mulighed at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Altid sikker & hurtig levering

For Gucca er det vigtigt, at du modtager din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Den præcise lagerstatus er tydelig ud for hvert enkelt produkt. Vi sidder klar ved telefonen og på e-mail, hvis du er i tvivl om leveringstid og lagerstatus.

Betalingsmuligheder online

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du køber hos os, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil betale. Der er naturligvis frit valg blandt betalingsformer - du benytter den, der passer dig bedst. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmetode du vælger. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Når du betaler med betalingskort, så hæver vi først pengene, når vi afsender din vare.

Kundeservice - få professionel assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os. På hverdage imellem klokken 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Mulighed for at spore ordren

Når du har købt dine produkter, kan du altid spore forsendelsen, og vide hvornår du modtager den. Når du har færdiggjort dit køb, kan du få adgang til din egen ordreside. Fra din personlige ordreside kan du se, hvor langt forsendelse er kommet i systemet. Du får leveringsinformation via mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt 1864 I Billeder Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser
Bedøm produktet
Brian Winkel Pedersen
Hej med jer. Ja,jeg vil svare meget spændende og en god bogen 1864 i billeder. Ja rigtigt 5 bedst ! :-) Mange tak.

Vh Brian.
svend Clausen- Beck
Glæder mig utroligt meget. Hvis bogen er skrevet lige så spændende som de foregående, så bliver der ikke mesgen tid til søvn.