Fødselsdagsudsalg - se alle tilbud
close

A Stranger In Paradise - Blu-Ray

99,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.252 Anmeldelser

Beskrivelse

I denne actionspækkede thriller spiller Colin Egglesfield Josh Pratt, der er en succesrig mand, hvis tilværelse bliver vendt fuldstændig på hovedet, da hans chef bliver anklaget for insider-handel.

Pludselig befinder Josh sig i Bangkok på en "ferie" han aldrig har bedt om - og der er samtidig sat en pris på hans hoved!

Josh er nu sammen med sin småkriminelle bror og har den thailandske mafia i hælene - og desværre for Josh er den eneste vej ud af dette spil, at opgive nogle oplysninger, han ikke ved han er i besiddelse af!

Yderligere information

SerieMafiaen
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2013
KategoriFilm Blu-Ray Film
GenreAction Thriller
Spillelængde83 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.252 anmeldelser

Gucca.dk har den klare indstilling, at handel på nettet er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for kunderne.

Sikkerheden er meget vigtig

Vi prioriterer sikkerhed højt, da det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når det drejer sig om e-handel. Vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for sikkerheden bag din online betaling. Derfor er det at handle og betale hos Gucca.dk 100% sikkert.

Altid fuld returret i op til 100 dage

Gucca.dk yder 100 dages fuld returret, helt uafhængig af hvilken vare du måtte have købt hos os. Kort sagt er det ensbetydende med, at hvis du af en eller flere grunde ikke måtte ønske at beholde din vare, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge refunderet. Før du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Altid hurtig og sikker levering

Som vores kunde, skal du selvfølgelig ikke vente i for lang tid på dit produkt. Vi leverer hurtigt og sikkert. Vi tilstræber, at du får din vare tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår synligt i webshoppen ud for hvert produkt. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstid, så er det en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Betalingsmuligheder

Hos Gucca er der flere forskellige betalingsmuligheder at vælge iblandt. Her kan du altid vælge netop den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvilke af vores betalingsmetoder du benytter, kan du altid købe sikkert og trygt hos os. Klik på efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder der er tilgængelige. Bemærk at pengene først hæves fra din konto, den dag vi sender produktet til dig - såfremt du anvender kreditkort.

Hos os får du altid personlig hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, sidder vi på e-mail eller ved telefonen parat til at hjælpe dig. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi er altid parat til at give dig den assistance, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Mulighed for at følge din forsendelse

Når du køber hos Gucca, kan du efterfølgende tracke, hvor langt din forsendelse er kommet. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at besøge din personlige ordreside. På ordresiden har du mulighed for at følge med i, hvornår dine produkter er blevet afsendt. I samme øjeblik varen er på vej, får du leveringsinformation herom via mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet