Fødselsdagsudsalg - se alle tilbud
close

Fri Os Fra Friheden - Jacob Mchangama - Bog

6 anmeldelserIndbinding: Hæftetinfo
149,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.309 Anmeldelser

Beskrivelse

Fri os fra friheden er et hårdnakket forsvar for den personlige frihed og en skarp kritik af, hvad Jacob Mchangama ser som de sidste årtiers løbende politiske underminering af netop den personlige frihed.

I præcise og urovækkende kapitler viser chefjurist Jacob Mchangama, hvordan vi siden slutningen af 1960erne lever støt mere regulerede liv, hvor staten har fået større og større råderum til at gribe ind og detailstyre eller som et minimum overvåge, hvordan vi lever - det gælder lige fra, hvordan vi spiser, over hvordan vi bor, til hvem vi sover med eller taler i telefon med.

Yderligere information

Forfatter(e)Jacob Mchangama
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702126198
SprogDansk
ISBN-108702126198
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.309 anmeldelser

Hurtig, sikker og billig handel på Internettet er en oplevelse, som vi tilstræber, at kunderne altid får hos Gucca.

Sikkerhed frem for alt

Ved Internethandel er det enormt vigtigt, at sikkerheden er i top, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos os, for vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS. Derfor er det også altid fuldstændig sikkert at købe og betale hos os.

Vi tilbyder 100 dages fuld returret hos Gucca

Der er ingen begrænsninger i returretten. Vi har 100 dages fuld returret på alle typer varer. Det medfører, at hvis du af en eller anden grund alligevel ikke måtte ønske din vare, så kan du med god samvittighed returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene retur til dig. Før du returnerer varen til os, er det en en god ide, hvis du forinden kontakter os.

Lynhurtig levering

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få din vare, og vi har derfor skruet op for leveringstempoet, så varen kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du typisk få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ved hver enkelt vare har mulighed for at følge den aktuelle lagerstatus. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så er det altid en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Betalingsmuligheder online

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på adskillige måder. Du kan altid vælge netop den mulighed, der passer lige til dig. Du er altid garanteret en tryg og sikker handel, uanset hvilken betalingsmetode du foretrækker at vælge. Se hvilke betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Anvender du betalingskort, så har du den fordel, at pengene først trækkes fra din bankkonto, den dag produktet sendes afsted til dig.

Kundeservice - få personlig hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk møder udfordringer eller har spørgsmål, sidder vi ved telefonen eller på e-mail parat til at assistere dig. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne på hverdage imellem kl. 10-15, og med et smil og godt humør tager vi imod din henvendelse.

Mulighed for at følge forsendelsen

Du har selvfølgelig altid mulighed for at følge din ordre, når du køber hos os. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at logge ind på din ordreside. På ordresiden er det muligt at følge med i, hvornår dine produkter sendes afsted fra vores lager. Når vi har sendt din pakke, vil du i samme øjeblik få en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Fri Os Fra Friheden Bog til 4 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser
Bedøm produktet