Din indkøbskurv
Kurven er tom
Fri fragt ved køb over 499

  • Ikke på lager
  • Levering: Hurtigst muligt
  • Fragtfrit over 499 DKK
  • 30 dages returret

Jack Johnson And Friends - Best Of Kokua Festival - Cd

01 Better Together (With Paula Fuga)
02 Cry, Cry, Cry (With Paula Fuga)
03 A Pirate Looks At Forty (With Dave Matthews & Time Reynolds)
04 Mudfiitball (With Ozomatli & G. Love)
05 Constellations (With Eddie Vedder & Kawika Kahiapo)
06 Take It Easy (With Jackson Browne & John Cruz)
07 Island Style (With Jackson Browne & John Cruz)
08 Breakdown (With Jake Shimabukuro)
09 Further on Down the Road (With Tai Mahal)
10 Welcome to Jamrock (With Damian 'jr. Gong' Marley & Paula Fu)
11 High Tide or Low Tide (With Ben Harper)
12 Blue Eyes Crying in the Rain (With Willie Nelson & Ben Harpe)
13 I Shall Be Released (With Eddie Vedder, Zach Gill & Friends)

Fakta om Jack Johnson And Friends - Best Of Kokua Festival

Kunstner Jack Johnson And Friends
Genre(r) Diverse
Udgivelsesdato Er udgivet
Produktionsår 2011
Antal CDer 1
Tags Best Of Kokua Festival, Cd