Mielcke & Hurtigkarl - Metamorphosis - Uk Version - Ehrhorn Hummerston - Bog

379,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Mielcke & Hurtigkarl - Metamorphosis
In the Royal Danish Horticultural Society's garden at Frederiksberg, Copenhagen, you will find the restaurant Mielcke & Hurtigkarl, which has been the centre of attention for connoisseurs from all over the world for quite some time. Here Jakob Mielcke runs an extremely ambitious kitchen that does more than pleases its guests but also challenges assumptions and creates a scene where questions arises. In a new book Jakob invites readers into a world that inspires him to create gastronomy that has placed him among the world's most creative chefs. The book "Metamorphosis" sets new standards for cooking books. Besides a wide range of recipes the book describes some of the people who regardless of craft have inspired Jakob: Fashion designer Henrik Vibskov, artist Benny Dröscher, textile designer Margrethe Odgaard, Jazz musician Jakob Bro and others in one way or another plants ideas, which Jakob transforms into breathtaking dishes. Jakob's thoughts and the book revolve around food but both are on a level of abstraction, which speaks to everyone interested in the process of creativity. Maybe due to these thoughts, Jakob has been invited to speak at the prestigious Mesa Tendências 2013 in Brazil. The book concentrates some of the numerous impressions guests at Mielcke & Hurtigkarl will be presented with. Through words and amazingphotos the book provides a unique insight intothe inspiration, the kitchen, the garden, the historical surroundings, the decorations, the thoughts - you are even invited into the restrooms! Like the restaurant itself, the book will reveal more and more for each time you open it.
- I dine at Jakob's to get my own dogmas shaken up and my imagination stimulated a bit. To be reminded that the world is far more than chickweed and wild garlic from a soggy forest floor - . From the preface by René Redzepi

Den danske beskrivelse:
Mielcke & Hurtigkarl - MetamorphosisI Det kongelige Haveselskabs have på Frederiksberg ligger restaurant Mielcke & Hurtigkarl, der længe har nydt en særlig opmærksomhed fra ind- og udland. Her driver Jakob Mielcke et usædvanligt ambitiøst køkken, der ikke bare behager, men også udfordrer og stiller spørgsmål til dets gæster. I en ny bog inviterer Jakob læseren med ind i det univers, der inspirerer ham til at skabe noget af den gastronomi, der har anbragt ham blandt verdens mest kreative kokke. Med bogen ”Metamorphosis” sættes der nye standarder for kogebøger. Foruden en lang række opskrifter fortæller bogen om nogle af de kilder, der på tværs af fag inspirerer Jakob i køkkenet. Man møder bl. a. modeskaberen Henrik Vibskov, billedkunstneren Benny Dröscher, tekstildesigneren Margrethe Odgaard, jazzmusikeren Jakob Bro og andre, der på en eller anden vis planter ideer, som Jakob omsætter til betagende retter. Jakobs tanker og bogen kredser om mad, men begge bevæger sig på et abstraktionsniveau, der taler til alle, der interesser sig for den kreative proces. Måske er det disse tanker, der har gjort, at Jakob er inviteret til at holde et oplæg ved dette års Mesa Tendências 2013 i Brasilien, som uden sammenligning er det vigtigste gastronomiske event i år. Bogen er et koncentrat af de mange indtryk, man som gæst kan opleve på Mielcke & Hurtigkarl. Med ord og ikke mindst smukke fotografier giver bogen indblik i inspirationen, køkkenet, haven, de historiske lokaler, udsmykningen, tankerne ... man kommer sågar med på toiletterne! Ligesom Mielcke & Hurtigkarl er bogen også et bekendtskab, der afslører noget nyt, hver gang man besøger den. ”Jeg er gæst hos Jakob for at få rusket op i mine egne dogmer og få skubbet lidt til min fantasi; blive mindet om, at verden er langt mere end fuglegræs og ramsløg fra en fugtig skovbund”. - Fra forordet af René Redzepi

Omslagsgrafiker: Ehrhorn Hummerston

Omslagsillustrator: Margrethe Odgaard

Forord af: René Redzepi

Kommenteret af: Bjørn Nørgaard

Illustreret af: Ehrhorn Hummerston, Margrethe Odgaard

Tegnet af: Ehrhorn Hummerston

Fotograf: Ehrhorn Hummerston

Yderligere information

Forfatter(e)Ehrhorn Hummerston Jakob Mielcke
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788792559272
SprogEngelsk
ISBN-108792559271
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

At gøre Internethandel til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har altid været en af Gucca's topprioriteter.

Sikkerhed er i centrum

Når man handler online er sikkerheden uhyre vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca.dk prioriterer højt. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet, når du handler hos Gucca.dk, for vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er handel og betaling hos Gucca altid fuldstændig sikkert.

Du har selvfølgelig 100 dages fuld returret på dit køb

Når vi siger 100 dages returret, så mener vi det selvfølgelig på alle vores produkter. Såfremt du skulle fortryde dit køb, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du med god samvittighed sende din vare retur til os, hvorefter du vil få dine penge refunderet. Vi er naturligvis klar med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at returnere dit produkt.

Lynhurtig levering

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du får din vare leveret sikkert og hurtigt. Det medfører, at hvis varen er på lager, så får du den tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ved hver enkelt vare altid kan se nuværende lagerstatus. I tvivl om leveringstid og/eller lagerstatus? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Vælg din betaling

Handler du hos os, kan vi tilbyde dig at vælge mellem flere forskellige typer betalinger. Den betalingsform der passer bedst til dig, er naturligvis den du bør vælge. Uanset hvad du gør brug af, kan du føle dig helt tryg og sikker, når du handler hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har ved at klikke på førnævnte link. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender dit produkt, at pengene hæves fra din konto.

Vores kundeservice giver dig altid professionel hjælp

Opstår der problemer, eller har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er åben for henvendelse alle hverdage imellem 10-15, og vi tilstræber altid, ikke kun at yde dig den hjælp du har behov for, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at spore din forsendelse

Hvis du har behov for det, så har du mulighed for at følge din ordre, fra det sekund vi afsender din ordre, til den er dig i hænde. Når du færdiggør købet, kan du efterfølgende besøge din personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår din pakke sendes afsted. Og i samme øjeblik vi afsender din pakke, vil du få en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet