INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Persondataloven - Dorte Høilund - Bog

Af Dorte Høilund

249,95 kr.
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 2-5 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

– En indføring

Persondataloven dækker et vigtigt område inden for forvaltningsretten og er erfaringsmæssigt en lov, der er vanskelig at håndtere. Loven regulerer behandling af oplysninger om borgerne og gælder både for offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger, organisationer mv.

Denne bog giver en grundig og overskuelig introduktion til de centrale bestemmelser i persondataloven og sætter fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf.

Bogen er rettet mod alle, der ønsker en indføring i persondataloven, herunder studerende på BA- og professionsbachelorniveau samt ansatte i den offentlige og private sektor.

Denne 3. udgave er gennemgående revideret og ajourført, ikke mindst med nye udtalelser fra Datatilsynet. Herudover er der tilføjet afsnit om tilsynets minimumskrav til personaleadministration samt om overførsel af oplysninger til tredjelande.

Dorte Høilund er cand. jur. og lektor ved Institut for Ledelse og Forvaltning, Professionshøjskolen Metropol.

Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter

Fakta om Persondataloven

Oprindelig titelPersondataloven
Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741263502
ISBN-108741263502
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave3
Sidetal259
DimensionerBredde: 15.7Cm - Højde: 23.1Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Sikker e-handel

Internethandel skal være sikkert, hurtigt og billigt for dig. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Sikkerhed kommer altid i første række

Hos Gucca.dk vægter vi sikkerhed højest, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved e-handel. NETS er den grundlæggende garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for online betaling er selvfølgelig NETS godkendt. Derfor er det også fuldstændig sikkert at handle og betale hos Gucca.

Altid 30 dages returret

Når vi skriver 30 dages fuld returret, så er det selvfølgelig på alle typer varer. Kort sagt er det ensbetydende med, at hvis du af en eller flere grunde ikke ønsker at beholde din vare, så returnerer du blot varen, og du vil få dine penge refunderet. Før du vælger at returnere produktet til os, er det altid en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Lynhurtig levering

Det er vigtigt, at du som kunde hos Gucca modtager din vare både sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for den enkelte vare, inden du bestiller varen. Vi sidder klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til leveringstid og lagerstatus.

Muligheder for betaling

Der er flere muligheder for betaling, når du handler hos Gucca, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil betale. Du bør selvfølgelig benytte den mulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmetode, du benytter - så kan du være tryg og sikker. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Husk på, at kreditkort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender dit produkt, at pengene trækkes fra din konto.

Kundeservice - altid mulighed for personlig hjælp

Har du spørgsmål, eller opstår der problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til os. Vi er åben for henvendelse alle hverdage imellem kl. 10-16, og vi sidder klar til at give dig den hjælp, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Følg din ordre

Vi giver dig selvfølgelig muligheden for at spore forsendelsen hele vejen til den er dig i hænde. Du kan få adgang til din egen personlige ordreside, så snart købet er færdiggjort. Fra din personlige ordreside kan du se, hvor langt pakken er kommet. Når pakken er afsendt fra vores lager og er på vej til dig, får du en e-mail fra os.

Fakta om Persondataloven

Oprindelig titelPersondataloven
Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741263502
ISBN-108741263502
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave3
Sidetal259
DimensionerBredde: 15.7Cm - Højde: 23.1Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Anmeld persondataloven

Vores brugere har endnu ikke bedømt persondataloven Vær den første til at skrive en anmeldelse

Det siger vores kunder23.581 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Lisbeth AndersenLisbeth Andersen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Helt i top!

    Kan klart anbefales! Nemt og hurtigt!

  • Leif K. KristiansenLeif K. Kristiansen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Flot leveret, og flot kvalitet

    En ærlig og flot udstyret levering. Absolut en kvalitets partner med en udsigt til flere leveringer til mig!

  • Henrik PedersenHenrik Pedersen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Super nemt og hurtigt

    Dejligt sted at handle, overskueligt og hurtig levering.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Blog
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
  • Nyhedsbrev
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

23.581 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisa/DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN