INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg - Jensen U - Bog

Af Jensen U

329,95 kr.
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Persondataloven og sagsbehandling i praksis henvender sig til alle, der er i berøring med behandling af afgørelsessager i den offentlige forvaltning. Både studerende, praktikere, konsulenter og andre, der har behov for indsigt i persondatalovens samspil med og indflydelse på konkret sagsbehandling kan have glæde af bogen.

Bogen er den eneste, der har specielt fokus på persondatalovens regler ved behandling af persondata i forbindelse med afgørelsessager. Persondatalovens grundregler gennemgås og illustreres med praksis og der gives praktiske anvisninger på, hvordan persondataloven overholdes ved behandling af afgørelsessager. De persondataretlige krav holdes desuden op mod de almindelige forvaltningsretlige regler med henblik på at illustrere forskelle og ligheder.

Ulrich Stigaard Jensen er ankechef i Natur- og Miljøklagenævnet og eksterne lektor i forvaltningsret ved Københavns Universitet. Derudover underviser han i forskellige sammenhænge i persondataret, forvaltningsret og LEAN.

Indholdsoversigt

Kapitel 1. Persondatalovens baggrund og formål
Kapitel 2. Persondatalovens terminologi og begreber
Kapitel 3. Grundprincipper for behandling af personoplysninger - en ramme sættes
Kapitel 4. De materielle behandlingsregler
Kapitel 5. Oplysningspligt
Kapitel 6. Indsigtsrettten
Kapitel 7. Indsigelsesretten og ret til berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger
Kapitel 8. Udveksling af personoplysninger mellem offentlige myndigheder
Kapitel 9. Offentliggørelse af personoplysninger på Internettet
Kapitel 10. Afsluttende bemærkninger

Forkortelser
Litteratur
Afgørelser
Bilagsfortegnelse

Fakta om Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg

Oprindelig titelPersondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg
Forfatter(e)Jensen U
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420425
ISBN-108757420424
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Persondataloven, Lovgivning, Offentlig Forvaltning, Sagsbehandling, Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg

Oprindelig titelPersondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg
Forfatter(e)Jensen U
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420425
ISBN-108757420424
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Persondataloven, Lovgivning, Offentlig Forvaltning, Sagsbehandling, Persondataloven Og Sagsbehandling I Praksis, 2. Udg, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau

Anmeld Skriv en anmeldelse

Vores brugere har endnu ikke bedømt persondataloven og sagsbehandling i praksis, 2. udg Vær den første til at skrive en anmeldelse

Det siger vores kunder23.551 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Ole R. JensenOle R. Jensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig, præcis!

    Kan helt klart anbefale Gucca.

  • Ulrik SoelbergUlrik Soelberg
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Ve' du hva' du ka'? Du ka' stole på Gucca!

    Ovenstående står til hel fri afbenyttelse.

  • Mette L. AndreasenMette L. Andreasen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering og billig vare

    Kan varmt anbefales.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Blog
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
  • Nyhedsbrev
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

23.551 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisa/DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN