2021 Kalender - Luftkunst Fra Danmark - Bordkalender

79,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Kalender 2021 NYHEDHer er samlet 13 af de bedste luftfotos fra Jesper Larsen i en A5 spiral bordkalender. Hver månede har et nyt billede. Kalender er indpakket i cellofan, og klar til videresalg.

Fotograf: Jesper Larsen

Yderligere information

SerieBordkalendereLuftfotos
KategoriKalendere Kalendere 2021
TagsKalender, Luftkunst, Luftfoto, Jesper Larsen, Luftfoto Danmark, 2021 Kalender, Kalendere, Kalendere 2021
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Vi har den klare holdning, at online handel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for dig.

Gucca.dk har fokus på sikkerhed

Sikkerhed i e-handel anser vi som helt essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca.dk. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du handler hos Gucca.dk, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Køb og betaling er derfor altid helt sikkert.

Altid 100 dages fuld returret

Lige meget hvilke varer du har købt hos Gucca, har du altid 100 dages fuld returret. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde dit køb, kan du uden videre returnere din vare til os, herefter vil du få dine penge tilbage. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, inden du returnerer din vare.

Lynhurtig levering

At du som kunde får tilsendt dit produkt både hurtigt og sikkert, betyder rigtig meget for os. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Den nøjagtige lagerstatus er altid tydelig ved hver enkelt vare. Er du fortsat i tvivl om enten en vares lagerstatus eller leveringstiden, så kontakt os.

Muligheder for betaling online

I vores webshop har du mulighed for at foretage betaling på mange forskellige måder. Du kan altid vælge netop den betalingsform, der passer lige til dig. Du er altid garanteret en tryg og sikker handel, uanset hvilken betalingsmetode du foretrækker at gøre brug af. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Når du betaler med betalingskort, trækker vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Har du spørgsmål, eller støder du på problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Mellem klokken 10-15 på hverdage sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi bestræber os altid på, ikke bare at give dig den assistance du har behov for, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at følge din ordre

Handler du hos os, har du mulighed for at tracke forsendelsen, fra den sendes fra vores adresse, og til den er fremme. Efter gennemførsel af dit køb kan du få adgang til din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår vi sender din vare. Du modtager også en mail med leveringsinformation fra os i det øjeblik, vi afsender din pakke.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet