• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.382 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Årets Gang I Provence - Erik Pouplier - Bog

Indbinding: Hæftet
"Det er en myte, at solen altid skinner i Provence, som den nobelprisbelønnede digter Fréderic Mistral kaldte for solens rige. Det er en myte, at der ikke kan falde sne i et subtropisk klima, og at... Læs mere.
209,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"Det er en myte, at solen altid skinner i Provence, som den nobelprisbelønnede digter Fréderic Mistral kaldte for solens rige. Det er en myte, at der ikke kan falde sne i et subtropisk klima, og at man på disse breddegrader ikke risikerer at opleve en kulde, som bider i kinder og næse.

Hvis man vil elske Provence, denne mangfoldige sydfranske provins, må man lære også at elske eller i det mindste tolerere et klima, som undertiden kan være mere omskifteligt og lunefuldt, end man forestiller sig."

Erik Pouplier kender Provence ud og ind, og han nyder at dele ud af sin viden om det skønne område. I "Årets gang i Provence" viser han, hvordan Provence forandrer sig i løbet af et år, og hvordan området formår at være skønt på en ny måde måned efter måned.

"Der er meget at berette om årets gang i Provence – når man holder øjne og ører åbne og har sjælen med – og de gør Erik Pouplier i denne bog, som han også har gjort det i tidligere." – Vendsyssel Tidende

"Provinsielt og provencalsk og meget hyggeligt." –Berlingske Tidende

"Smuk og farverig collage af det Sydfrankrig Pouplier elsker så højt og beskriver så glimrende." – Jyllands-Posten

Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.

Fakta

Forfatter(e)Erik Pouplier
Genre(r)Rejsebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726186093
ISBN-108726186098
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal123
TagsProvence, Frankrig, Årstider, Kultur, Natur, 1980'erne, Årets Gang I Provence, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse