menuGucca.dk - Logo

Airport Firefighters - The Simulation - PC

Find din lidenskab ved at være brandmand! Tag ud sammen med dine kollegaer fra brandvæsenet på spændende missioner i Airport Firefighters The Simulation. Som medlem af det travle... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Find din lidenskab ved at være brandmand! Tag ud sammen med dine kollegaer fra brandvæsenet på spændende missioner i Airport Firefighters The Simulation. Som medlem af det travle lufthavns-brandvæsen skal du og dine kollegaer arbejde sammen for at udslukke fly-brænde og kæmpe gennem den flammende passagerterminal. Kør i køretøjer man bruger i virkeligheden og stop ilden med vandkanoner.

Bekæmp lokale brande med brandslukkere og klem dig igennem smalle ventilationsskakte og ødelæg forhindringer med din økse for at kæmpe dig igennem. I missionerne vil du blive konfronteret med faldende bygninger og mørke kældre fyldt med vand. Derudover vil du også møde styrtede helikoptere og store fly i brænd.

For første gang i serien kan du kontrollere de amerikanske brandvæsens køretøjer og fuldføre missioner som en amerikansk brandmand. Ting som kasser og paller bliver nu påvirket af vand, som lader dig bevæge og ødelægge dem. Forskellige sværhedsgrader kan hjælpe dig med at overleve selv i de mest farligste situationer.

Oplev dramatiske situationer og udfordre helten som er i dig! Uanset om det er en brændende motor, en eksplosion i passagerterminalen eller en brændende flykabine, så kommer du til at gøre en forskel for alle de liv og ting der er på spil!


Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos os, at online handel skal være hurtigt, billigt og sikkert for dig.

Det vigtigste er sikkerheden

Hos Gucca.dk prioriterer vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste element ved e-handel. For at få den optimale garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores løsning for Internetbetaling. Derfor er køb og betaling hos os altid fuldstændig sikkert.

Vi tilbyder 30 dages fuld returret hos os

Vi yder altid 30 dages fuld returret, og det er uagtet hvilket produkt, du har købt hos os. Såfremt du har fortrudt købet, og ikke ønsker at beholde varen, kan du sende varen retur tilbage til os uden dårlig samvittighed, og herefter vil vi sørge for, at dine penge bliver refunderet. Inden du returnerer din vare, har du altid den mulighed at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Kort leveringstid

Vi ved, at du venter på dit produkt, og vi skruer derfor op for leveringshastigheden, så varen kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Såfremt varen er på lager, modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du ved hvert enkelt produkt har mulighed for at følge nuværende lagerstatus. Kontakt os såfremt du alligevel skulle have spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus for et produkt.

Vælg din online betaling

Du har i vores webshop mulighed for at betale på adskillige måder. Den betalingsform der passer dig bedst, er selvfølgelig den du skal benytte. Uanset hvilken betalingsform du vælger, kan du trygt og sikkert købe hos os. Du får alle betalingsmuligheder her. Først når din vare bliver sendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Vores kundeservice giver dig altid personlig hjælp

Skulle der opstå problemer undervejs, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os. Bemærk at vi er åben for henvendelse alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi er altid klar til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Du kan tracke din forsendelse

Du har naturligvis mulighed for at tracke din forsendelse, når du køber hos os. Efter gennemførsel af dit køb kan du besøge din ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår dine varer sendes afsted fra vores lager. I det øjeblik forsendelsen er på vej til dig, får du information herom via mail.

Fakta

PlatformPc
GenreSimulation
ProducentUig
TagsAirport Firefighters, Til Pc

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.829 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner