menuGucca.dk - Logo

Alcatel - Trådløs Fastnettelefon - D-135 - Sort

Wireless fastnettelefon fra Alcatel! Fastnettelefoner var engang det helt store, men det er desværre blevet et sjældent fænomen i de danske husholdninger. Denne fastnettelefon er perfekt til dig,... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Wireless fastnettelefon fra Alcatel!

Fastnettelefoner var engang det helt store, men det er desværre blevet et sjældent fænomen i de danske husholdninger. Denne fastnettelefon er perfekt til dig, der endnu ikke ønsker at ride med på smartphone-bølgen. Til dig, der sætter pris på det ældre, og måske næsten gammeldags, teknologi.

  • Type:
    • Baggrundsbelyst
    • LED
  • Rækkevidde: 50-300 m
  • Cirka batteritid ved opringning: 8 h
  • Skærm: yes

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at handel på Internettet er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere.

Sikkerhed er meget vigtig

Når man handler online er sikkerheden meget vigtig, og det er selvfølgelig noget, vi vægter højt. NETS har godkendt vores betalingsløsning, og det fungerer som den overvejende garanti for betalingssikkerheden. Derfor er handel og betaling online fuldstændig sikkert hos Gucca.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

De 30 dages fuld returret gælder naturligvis alle produkter hos Gucca. Med andre ord, hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen tilbage til os med god samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Du kan med fordel tage kontakt til os, før du vælger at sende dit produkt tilbage til os.

Levering - sikkert & hurtigt

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du som kunde får dit produkt tilsendt sikkert og hurtigt. Vi tilstræber, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt varen er på lager. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Er du fortsat i tvivl om enten leveringstid eller et produkts lagerstatus, så kontakt os.

Hvordan ønsker du at betale?

I vores webshop er det muligt at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du kan altid vælge netop den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvad du gør brug af, kan du føle dig tryg og sikker, når du køber hos Gucca. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål får du en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Husk at vi først trækker pengene fra din konto, den samme dag vi afsender din vare - såfremt du gør brug af betalingskort.

Vores kundeservice giver dig altid professionel hjælp

Har du spørgsmål, eller støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, sidder vi ved telefonen eller på e-mail klar til at assistere dig. Du kan ringe eller sende e-mail til os på hverdage imellem 10-15, og vi er klar til at give dig den assistance, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Track forsendelsen

Du har naturligvis altid mulighed for at følge ordren, når du køber hos os. Efter gennemførsel af dit køb kan du tilgå din personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår dine produkter er blevet sendt afsted. I samme øjeblik produktet er på vej, får du information herom via e-mail.

Fakta

MærkeAlcatel
KeywordElektronik


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse