menuGucca.dk - Logo

Alien 2 - Special Edition - DVD

5 anmeldelser
Fra instruktøren af Terminator 1 og 2 og Titanic. Denne gang er det krig! Der er gået 57 år siden Lt. Ripley (Weaver), som den eneste - ud over katten (!) – overlevende, kunne lægge sig i... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Fra instruktøren af Terminator 1 og 2 og Titanic.

Denne gang er det krig!

Der er gået 57 år siden Lt. Ripley (Weaver), som den eneste - ud over katten (!) – overlevende, kunne lægge sig i dvale og hvile ud oven på den desperate kamp mod de skræmmende Aliens.

Nu vækkes hun af det intergalaktiske selskab, der i mellemtiden har koloniseret den planet, hvor hun og det øvrige mandskab første gang stiftede bekendtskab med universets mest skræmmende dræbervæsener.

Imidlertid har man mistet kontakten med kolonien, og Ripley sendes med undsætningsskibet, der skal undersøge om der er noget galt – og i bekræftende fald, hvad….

Ikke overraskende har menneskelig arrogance og grådighed endnu engang kostet menneskeliv – men Ripleys kamp for at overleve er kun lige begyndt!

Denne gang var det James Cameron, der instruerede, og det gjorde han, så det – stadig den dag i dag – tager mange timer at få pulsen ned på normal takt igen.

DVD'en indeholder både den oprindelige, originale biografversion, men også Camerons Special Edition fra 1991, der varer 20 minutter længere…

Fakta

Oprindelig titelAliens 2 - Special Edition
SerieAlien
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1986
GenreSci-Fi Gyser
Spillelængde148 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterNorsk, Dansk, Finsk, Svensk, Engelsk For Hørehæmmede, Islandsk, Hollandsk
InstruktørJames Cameron
SkuespillereBill Paxton Lance Henriksen Michael Biehn Sigourney Weaver Paul Reiser Carrie Henn William Hope Jenette Goldstein Al Matthews
Manuskript afJames Cameron
Skrevet afJames Cameron David Giler Walter Hill
BilledeformatWidescreen 2.35:1
LydformatDolby Digital 5.1.
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
GenvejeAlien - Film
TagsAliens, Alien 2, Dvd, Movie


- Audio kommentarer fra James Cameron
- James Camerons introduktion til Directors Cut versionen


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Alien 2 - Special Edition DVD til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 5 bedømmelser og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse