menuGucca.dk - Logo

Alvarez Gomez Unisexparfume - Agua Fresca De Flores Verbena Edc 175 Ml

Denne skønne og velduftende parfume fra mærket Alvarez Gomez under navnet Agua Fresca De Flores Neroli er det perfekte bud på en frisk og forførende parfumer til kvinder såvel som mænd.  ... Læs mere.
159,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Denne skønne og velduftende parfume fra mærket Alvarez Gomez under navnet Agua Fresca De Flores Neroli er det perfekte bud på en frisk og forførende parfumer til kvinder såvel som mænd. 

Parfumen er en Eau de Cologne og kommer i en smuk flaske med 175 ml i. Duften er frisk med blomstrende duftnoter af blandt andet Verbena, også kendt som jernurt. 

Verbena havde magiske egenskaber i mange gamle civilisationer. Det kaldes blandt andet tryllekunstens plante, duegræs, krydsplante og nådens plante. Druider, persere, gamle grækere og romere samt tilbedere af Thor i Skandinavien mente at planten havde helbredende kræfter.

I det gamle Egypten blev det antaget, at verbena voksede fra tårerne fra gudinden Isis, der græd efter gudsodden Osiris død. I det gamle Grækenland og Rom blev det betragtet som en hellig plante og anbragt i helligdomme.

Hippokrates brugte den til at bekæmpe feber, og indfødte indianere i Amerika brugte den til at behandle hovedpine, søvnløshed og cirkulationsproblemer. I tv-show “Vampire Diaries” er verbena den eneste plante, der kan svække og deaktivere vampyrer.

  • Specifikationer:
Køn: Unisex
  • 175 ml
  • Type: EDC (Eau de Cologne)

Fakta

SerieAgua Fresca
GenreParfume Eau De Cologne
MærkeAlvarez Gomez
TagsAlvarez Gomez Unisexparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse