menuGucca.dk - Logo

Alvin Og De Frække Jordegern // Garfield The Movie - DVD

1 anmeldelse
Alvin og De Frække Jordegern: Alvin og hans musikalske jordegern har en masse at synge om i deres længe ventede spillefilmdebut; en forrygende film fyldt med fingerknipsende sange og festlig skæg... Læs mere.
129,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Alvin og De Frække Jordegern:
Alvin og hans musikalske jordegern har en masse at synge om i deres længe ventede spillefilmdebut; en forrygende film fyldt med fingerknipsende sange og festlig skæg og ballade.

Da den hårdtarbejdende sangskriver Dave Seville (Jason Lee) åbner sit hjem for de talentfulde jordegern Alvin, Simon og Theodore, bliver de med det samme berømte overalt. Men en grådig pladeproducer (David Cross) laver en plan om at udnytte 'drengene' og sender dem på en uendelig koncert turné for selv at stoppe de mange penge i lommerne. Så nu er det op til Dave at finde på en hel masse tricks for at redde formuen - og få sine venner tilbage... før det er for sent!

Garfield:
Hankatten Garfield feder den af. Maden bliver serveret og kurven står klar, når døsen trænger sig på. Men da Garfields ejer, Harald, anskaffer sig hundehvalpen Futte, går der hårdknude i hårbollerne. Garfields driverliv er i fare og Futte er ikke engang særlig nuttet.

Garfield gør dit bedste for at bringe Futte i fordærv, men da Futte kidnappes af en ondskabsfuld hundetræner, kommer en helt ny følelse til Garfield: Skyldfølelse. Han kaster sig ud i en farefuld mission for at få Futte ud af fedtefadet og sig selv ud af kattepinen.

Fakta

Oprindelig titelAlvin And The Chipmunks / Garfield - Twinpack
SerieAlvin Og De Frække JordegernGarfield
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2004
GenreTil Børn
Spillelængde164 Min.
Censur7
SprogEngelsk, Dansk, Norsk, Svensk, Finsk
UnderteksterDansk, Norsk, Finsk, Svensk, Engelsk
InstruktørPeter Hewitt Tim Hill
SkuespillereJustin Long Jason Lee Bill Murray Stephen Tobolowsky Jennifer Love Hewitt Matthew Gray Gubler Jesse Mccartney
Manuskript afWill Mcrobb Chris Viscardi Alec Sokolow Joel Cohen
Skrevet afJim Davis Jon Vitti
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
Antal DVD2
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
GenvejeAlvin Og De Frække Jordegern - FilmGarfield - Film
TagsAlvin Og De Frække Jordegern // Garfield The Movie, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Alvin Og De Frække Jordegern // Garfield The Movie DVD til 1 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse