menuGucca.dk - Logo

American Pie 1 // American Pie 2 // American Pie 3: American Wedding - Blu-Ray (Returvare)

American Pie 1: Fire gymnasiekammerater indgår en pagt - om tre uger skal de alle sammen have debuteret seksuelt. Ligemeget hvor, hvordan og med hvem! De forbereder sig - på hver deres måde og med... Læs mere.
44,95 kr
  • Kun 1 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
Fås også som ny til 49,95 kr

Varens stand
Produktet er ikke folieret, men er ellers som nyt.


Beskrivelse

American Pie 1:
Fire gymnasiekammerater indgår en pagt - om tre uger skal de alle sammen have debuteret seksuelt. Ligemeget hvor, hvordan og med hvem! De forbereder sig - på hver deres måde og med skiftende held - til den store aften, men ofte ender deres vellagte planer i en ubrudt række af yderst pinlige episoder.

Selvfølgelig går det med det projekt, som med så meget andet: jo mere ivrig og forceret man bliver, jo længere væk flytter målet sig. Et godt stykke tid ser det faktisk ud til , at vores venner ikke får noget på "den dumme" overhovedet?

American Pie 2:
Personerne du bare elsker er tilbage! Et år efter deres store genvordigheder til gallafesten, der blev udødeliggjort i American Pie, er hele holdet blevet forenet til en uforglemmelig sommer. Nu bliver den uskyldigt udseende strandhytte forvandlet til den ultimative festcentral. De fem venner vil opdage hvor stærkt venskabets bånd...og superlim....er!

Fem piger vil udforske kærlighedens mysterier....og Reglen om Tre. Og med de natlige stævnemøder på musiklejren, og nogle meget imødekommende naboer, vil det her garanteret blive en sommerferie ingen af dem nogensinde kommer til at glemme!

American Pie 3 - The Wedding:
Denne gang går de hele vejen…

De skandaløse rollefigurer elsket af publikum over hele verden mødes igen – i en meget speciel anledning: American Pie - The Wedding. Jim og Michelle skal giftes… Stifler arrangerer en polterabend, og naturligvis er Jims far altid parat med sine fantastiske faderlige råd...

Slænget fra American Pie vender tilbage med deres særprægede blanding af ulidelige pinligheder og hysteriske humor. Hvis du vil have at vide, hvad du IKKE skal gøre, når du er på bøssebar, høre hvorfor sex med bedstemor ALDRIG er godt, og hvorfor kønsbehåring og bryllupskage er en DÅRLIG kombination – så er det her filmen for dig...

Hvis det ikke er nok for dig, kan du nyde en længere version af filmen med fantastiske scener fra Jims polterabend, som du ikke kan se andre steder – så der er mere tærte at nyde.

Fakta

Oprindelig titelAmerican Pie 1-3 Box
SerieAlle American Pie ProdukterAmerican Pie Film
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1999
GenreKomedie
Spillelængde309 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogEngelsk, Fransk, Italiensk, Tysk, Spansk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Tysk, Spansk, Hollandsk, Islandsk, Portugisisk
InstruktørPaul Weitz Jesse Dylan J.b. Rogers
SkuespillereEugene Levy Chris Klein Seann William Scott Eddie Kaye Thomas Tara Reid Thomas Ian Nicholas Alyson Hannigan Jason Biggs
Manuskript afAdam Herz Erik Lindsay
Skrevet afAdam Herz David H. Steinberg Brad Riddell
Billedeformat1080P High Definition, 1.78:1, 1.85:1, 2.35:1
LydformatDolby Digital 5.1 (Dts Hd)
ProduktionslandUsa
Antal Blu-Rays3
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
TagsAmerican Pie 1 // American Pie 2 // American Pie 3: American Wedding, Blu-Ray


- Deleted Scenes

- Outtakes

- Commentaries

- And More!

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse