menuGucca.dk - Logo

An Innocent Man - DVD

Tom Selleck spiller Jimmie Rainwood, en gennemsnitlig borger og hårdtarbejdende ærlig mand, hvis liv bliver er et levende mareridt, da han bliver indrammet af et par skæve politimænd og sendt i... Læs mere.
49,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Tom Selleck spiller Jimmie Rainwood, en gennemsnitlig borger og hårdtarbejdende ærlig mand, hvis liv bliver er et levende mareridt, da han bliver indrammet af et par skæve politimænd og sendt i fængsel for en forbrydelse, han ikke begik.

Han er ikke i stand til at bevise sin uskyld, og han bliver kastet i et maksimalt sikkerhedsfængsel med en masse sadistiske bøller og tvunget til at udholde farlige, undermenneskelige forhold. Under sin fængsling tager Jimmy et crashkursus i overlevelse af fængsler fra medfanger Virgil Cane (F. Murray Abraham) og lærer at gøre ting, han aldrig troede, at han var i stand til.

Mens han lider i fængslet, leder hans kærlige kone (Laila Robins) en kampagne for at rydde hans navn og bringe de korrupte politimænd til retfærdighed.

Endelig, efter tre år, bliver Jimmy prøveløs og er i stand til at begynde sit liv på ny, fast besluttet på at hævne mod dem, der gik imod ham.

Se mere i:

Fakta

Produktionsår1989
GenreDrama
Spillelængde109 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Spansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Spansk, Engelsk, Engelsk For Hørehæmmede
InstruktørPeter Yates
SkuespillereF. Murray Abraham David Rasche M.c. Gainey Todd Graff Tom Selleck Richard Young Laila Robins Badja Djola
Manuskript afLarry Brothers
Skrevet afLarry Brothers
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsAn Innocent Man, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse