menuGucca.dk - Logo

Arvottomat / De Uværdige - DVD

De uværdige markerede ved premieren et positivt vendepunkt for finsk film, og skaffede de to brødre Mika og Aki Kaurismäki stor international anerkendelse. En gruppe gangstere tager på visit hos... Læs mere.
79,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

De uværdige markerede ved premieren et positivt vendepunkt for finsk film, og skaffede de to brødre Mika og Aki Kaurismäki stor international anerkendelse.
En gruppe gangstere tager på visit hos Manne for at inddrage noget gammel gæld. Det er nu eller aldrig for Manne, der får præcis to uger til at betale det skyldige beløb inden hammeren falder.

Han kontakter derfor sin gamle ven Ville Alfa, der er i besiddelse af et yderst værdifuldt maleri af den anerkendte kunstner, Edelfelt. Hvis maleriet er ægte, er det måske Mannes vej ud af problemerne....

En mørk aften, hvor Manne er på vej i sin bil, møder han sine gamle venner Harri and Juippi samt Veera, der tilsyneladende er på flugt fra et eller andet. Alle har deres problemer at kæmpe med, men de bliver åbenlyst ikke mindre af, at de nu har slået pjalterne sammen med Manne og indirekte de problemer der følger i kølvandet på hans person....

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelArvottomat
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1982
GenreDrama
Spillelængde113 Min.
Censur15
SprogFinsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk
InstruktørMika Kaurismäki
SkuespillereMatti Pellonpää Juuso Hirvikangas Pirkko Hämäläinen
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandFinland
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsArvottomat / De Uværdige, Dvd, Movie


- Trailer- Mika Kaurismäki interview

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse