Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Bogen Om Bålmad - Nicolai Tram - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
279,95 kr
Forlagets pris 349,95 kr
Du sparer 70,00 kr (20%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.348 Anmeldelser

Beskrivelse

Vi mennesker har altid samlet os omkring ilden. På vores forfædres tid blev den bedste mad tilberedt over knitrende ild på bål og ildsteder, mens der blev fortalt historier. Igennem årene er bålet blevet erstattet af mere praktiske løsninger, og bålmad er sjældent lig med nem hverdagsmad. Til gengæld er det at lave mad over åben ild fantastisk til hyggelige stunder med dem, du holder af, når måltiderne ikke bare skal overstås.

Med denne bog slår kokken Nicolai Tram et slag for, at bålmad ikke behøver at være besværlig mad. Men også for, at god mad godt må tage tid at lave. Belønningen er yderst tilfredsstillende, fordi den intensive tilberedning og røgen giver smag, saft og kraft til retten, hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager, der tilberedes.

Bogen giver en grundig indføring i forskellige typer af træ, optændingsmuligheder, typer af bål og andre ildsteder. Der er introduktion til de forskellige tilberedningsmuligheder; flammer, gløder, eftervarme og røg, samt til udstyr, hvoraf du kan lave meget selv. Desuden vejledning i en række teknikker til tilberedning af kød, fisk og grøntsager over ild og gløder, fx argentinsk asado, amerikansk barbeque, røgning og lyntilberedning.

Der er både nemme og mere komplicerede opskrifter; mange som blot kræver tørt brænde og en grillrist, andre som kræver, at du finder både økse, dolk og spade frem. Du får opskrifter på marinader, saucer og dressinger, som passer til båltilberedt mad, og bogens retter kan kombineres på kryds og tværs.

Om forfatterne:
Bogen er skrevet og fotograferet af Nicolai Tram og Eva Helbæk Tram, som efter 20 år i København nu bor i en svensk skov, hvor de bruger bålet som omdrejningspunkt for mange af familiens måltider hele året rundt. Nicolai er uddannet kok, har arbejdet på toprestauranter i Danmark og udlandet, dernæst i tv-branchen, hvor han senest er kendt som vært på madkanalen FoodTV. Eva er freelanceskribent og fotograf og har i mange år beskæftiget sig indgående med madverdenen, bl. a. som redaktør for restaurantguiden White Guide.

Yderligere information

SerieBålmadKogebøgerRøgning
Forfatter(e)Nicolai Tram Eva Helbæk Tram
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793575363
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.348 anmeldelser

At gøre Internethandel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for vores kunder, har altid været vores topprioritet.

Sikkerhed frem for alt

Vi vægter sikkerheden højt, da det er noget af det vigtigste at have styr på, når vi taler om online handel. Vores online betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket er den primære garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Så når du handler og betaler via nettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Hos Gucca har du altid 100 dages returret

Vi tilbyder altid 100 dages returret, og det er uanset hvilket produkt, du har købt hos os. Kort sagt, fortryder du købet, kan du sende varen retur til os uden videre, og derefter vil vi sørge for, at dine penge bliver sendt tilbage til dig. Det er altid en god ide at tage kontakt til os, før du vælger at sende din vare tilbage til os.

Lynhurtig levering

Som kunde hos Gucca, skal du naturligvis ikke vente for længe på dit produkt. Vi leverer hurtigt og sikkert. Helt konkret modtager du varen indenfor 1-2 hverdage, såfremt varen er på lager. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid få svar på, om vi har det på lager. Hvis du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Betalingsmuligheder

I vores shop er det muligt at vælge blandt forskellige typer betalingsmetoder. Her bør du naturligvis gøre brug af den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvad du benytter, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du handler hos os. Se de betalingsmuligheder du har hvis du klikker på førnævnte link. Anvender du kreditkort, så har du den fordel, at pengene først trækkes fra din konto, den dag varen sendes afsted til dig.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, sidder vi på e-mail eller ved telefonen parat til at assistere dig. Vores kundeservice er åben mellem 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Se din ordre hele vejen

Når du køber hos Gucca, har du mulighed for at følge din forsendelse. Efter gennemførsel af købet kan du tilgå din egen personlige ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender dine produkter, på ordresiden. Når vi sender dit produkt, vil du samtidig få en mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Bogen Om Bålmad Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Kirsten Jensen
Hurtigt og nemt, og en super flot bog
Helle Steffensen
Bogen var en fødselsdagsgave til min søn, som påtænker, at begynde med bålmad i haven.
Han blev meget glad for den. 😀
Claus Kunckel
Bogen er nærmest gået hen og er blevet min bibel. Intet mindre. Der er mange inspirerende opskrifter, men det er også interessant at læse om forfatternes baggrund for at flytte ud af byen og ud i en skov og starte forfra.