menuGucca.dk - Logo

Baby Looney Tunes - Baby Taz - DVD

Baby Lonny Tunes 1: Da Taz var lille, elskede han sit legetøj over alt i verden - indtil han ødelagde dem! I Taz i legeland får han en ny klovn af sin Bedste, og han vogter den med næb og klør.... Læs mere.
59,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Baby Lonny Tunes 1:
Da Taz var lille, elskede han sit legetøj over alt i verden - indtil han ødelagde dem! I Taz i legeland får han en ny klovn af sin Bedste, og han vogter den med næb og klør. Og lille Pip synes, han hørte sine venner hviske om ham i Ikke et Pip. Men tristheden forsvinder hurtigt, da han får en skøn overraskelse! Efter sovetid er det legetid - men Daffy kan ikke sove, fordi hans sovetæppe er blevet væk. Baby-Snurre Snup er hjælpsom og indleder en "find-tæppet-mission" i Tæppejagten. Vågen og frisk efter eftermiddagsluren lærer Bedste de små at svømme i swimmingpoolen. I Den fødte svømmer er Daffy overmåde sikker på sig selv og sine evner i det våde element, og han bliver vældig overrasket, da han ikke svømmer som en fisk i vandet - eller hedder det "en and i vandet"?

Baby Looney Tunes 2:
I Første skoledag sætter det gang i drømmerierne, da vennerne ser en skolebus. De leger skole, laver skolebrand-øvelser og kører i deres egen fantasi-skolebus! Bedste overlader roret til Snurre Snup, da hun går op på sit værelse, og den snu kanin må løse et mysterium om nogle uhyggelige lyde i Det Snurrer i natten. Baby-Sylvester kommer ud på et sidespor, da han leger gemmeleg med sine venner og spiser en hel dåse småkager. Da han fortæller det til vennerne, opfinder de Kageædemonsteret! Efter al den hurlumhej begynder kedsomheden at trænge sig på for vores venner - indtil Bedste finder en kæmpe papkasse, og ungernes fantasi får luft under vingerne.

Baby Looney Tunes 3:
Nu er tiden inde, og Bedstemor beslutter sig til at lære dem alle sammen klokken. Daffy synes, det er spild af tid... indtil hans dag bliver et mareridt, fordi han er sent på den. Daffy vil helst have Lola som sin badmintonmakker, fordi Taz ikke kan finde ud af at spille. Men Lola har den rette sportsånd, og hun lærer Snurre og Daffy, at det ikke handler om at vinde. Daffy får problemer, da han finder Bedstemors pung og beslutter sig til at beholde den. Heldigvis lærer han, at man ikke bare kan beholde de ting, man finder. Pip er mørkeræd og meget bange, så hans venner slår sig sammen om at bevise, at Pip ikke er en kylling.

Fakta

SerieBaby Looney Tunes
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2002
GenreTil Børn
Spillelængde85 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk, Norsk, Svensk, Tysk, Engelsk, Spansk, Italiensk
Manuskript afJohn Behnke Tim Cahill
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
GenvejeBaby Looney Tunes - Film
TagsBaby Looney Tunes, Dvd, Movie


-

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse