• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.372 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Babyliss - Multi Trimmer - Carbon Titanium

Her får du en ultraeffektiv og 100% vandtæt Multi Trimmer fra mærket Babyliss. Denne MultiTrimmer står for skånsom pleje af de mest følsomme områder, uanset om det er på tør eller våd... Læs mere.
519,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Her får du en ultraeffektiv og 100% vandtæt Multi Trimmer fra mærket Babyliss. Denne MultiTrimmer står for skånsom pleje af de mest følsomme områder, uanset om det er på tør eller våd hud. 

Hårtrimmeren er til hele ansigtet og kroppen til formning, trimning og styling. Til formning af skæg og stubbe, trimming af sideburns, trimming af næse og ørehår eller trimning og formning af kropshår.

Kulstof-titan-bladteknologien sikrer en skarp skæreydelse og langvarig præcision. Batterilevetiden er tilmed på op til 60 minutter. Det vaskbare skæreudstyr giver dig let rengøring.

BaBylissMENs klinger er skærpet i stedet for stanset. Dette giver dig mulighed for at give knivene mere form, og de bliver som sagt 3D. Dette sikrer, at der er mere greb om håret. 

Skærpning af klingerne betyder også, at de kan slibes. Begge betyder, at du trimmer dit skæg lettere og hurtigere. Knivene består af 100% rustfrit stål.

 

Fakta

KategoriPersonlig Pleje Hårtrimmer
MærkeBabyliss


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse