menuGucca.dk - Logo

Babyliss Skægtrimmer Ion-Control

1 anmeldelse
ION-Control 3-dages skægtrimmer med det bevægelige og selvsmørende trimmerhoved har 34 mm bred klinge og høj præcision i trin på 0,2 mm. Det vandtætte og fleksible trimmerhoved med... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

ION-Control 3-dages skægtrimmer med det bevægelige og selvsmørende trimmerhoved har 34 mm bred klinge og høj præcision i trin på 0,2 mm.

Det vandtætte og fleksible trimmerhoved med W-Tech-klinge følger ansigtets konturer perfekt. Takket være klingernes udformning klarer de op til 38 000 hårstrå/sek., hvilket gør klingerne 25 % mere effektive end traditionelle klinger.

iPRO motor management indebærer en stærk motor, som kan holde konstant hastighed uanset mængden af hår.

Kan anvendes både med og uden ledning. Nikkel-metalbatteri til mindst 40 minutters effektiv anvendelse samt hurtigladning, hvor 5 min opladning giver 3 min anvendelsestid.

Trimmeren har en hukommelsesfunktion og en motoriseret klippeafstandskam med 48 klippelængder, så du altid kan finde en, der passer til dig. LCD-kontroldisplayet har to linjer med tænd-/slukknap.

Tekniske oplysninger

  • Høj præcision på 0,2 mm
  • 48 klippelængder fra 0,4 til 10 mm
  • W-Tech-skærklinger, som giver +25 % hurtigere klipning
  • Nikkel-metalbatteri med mindst 40 minutters effektiv anvendelsestid
  • Kan anvendes både med og uden ledning
  • Tilbehør: Rengøringsbørste og olie

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos os, at online handel er nødt til at være billigt, hurtigt og sikkert for kunderne.

Det vigtigste er sikkerhed

Ved online handel er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. NETS er den overvejende garanti for sikker betaling på Internettet, og vores betalingsløsning er selvfølgelig NETS godkendt. Derfor er køb og betaling hos Gucca helt sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

Vi giver altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilket produkt du har købt hos os. Såfremt du skulle fortryde købet, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du naturligvis returnere varerne og få dine penge refunderet. Inden du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, hvis du først tager kontakt til os.

Lynhurtig levering

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Det betyder, at hvis varen er på lager, så modtager du den indenfor 1-2 hverdage. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Er du i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, så er det en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Betalingsmuligheder online

Der er adskillige muligheder for betaling, når du køber hos os, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil foretage betaling. Her skal du naturligvis gøre brug af den betalingsform, der passer bedst til dig. Uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du gør brug af, så kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Se de betalingsmuligheder du har hvis du klikker på linket. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi trækker pengene fra din konto.

Kundeservice - få professionel assistance

Opstår der problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, beder vi dig tage kontakt til os med det samme. Vi er åben for henvendelse imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi er altid parat til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Sådan følger du din forsendelse

Handler du hos os, har du mulighed for at tracke ordren hele vejen, fra den forlader vores adresse, og til den er dig i hænde. Efter gennemførsel af købet kan du gå ind på din egen personlige ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår dine produkter forlader vores lager. Vi sender en e-mail til dig, i samme øjeblik vi har afsendt din pakke.

Fakta

MærkeBabylissKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Babyliss Skægtrimmer Ion-Control Personlig Pleje til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse