• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.633 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Barbie Dukke - Gymnastik Legesæt

Udforsk en verden med konkurrencedrevet sjov med Barbie gymnastik legesættet! Når børn leger med Barbie forestiller de sig alt, hvad Barbie kan blive til, og hvis du elsker at tumle er dette... Læs mere.
319,95 kr
Før: 339,95 krSpar 20,00 kr (6%)
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Udforsk en verden med konkurrencedrevet sjov med Barbie gymnastik legesættet! Når børn leger med Barbie forestiller de sig alt, hvad Barbie kan blive til, og hvis du elsker at tumle er dette gymnastik sæt lige noget for dig!

Dette legesæt indeholder gymnastik- og træningsomgivelser, så Barbie gymnast dukken kan træne og optræde i sin fede, glitrende leotard. Dukken kommer også med en ekstra leotard, et opvarmningssæt, ekstra sko, et håndklæde, snacks og en gymnastiktaske.

For at få træningssessionen igang har Barbiedukken en balancebom, 2 ringe, 2 batoner til konkurrence samt meget mere. Med den medfølgende snurre-klip kan du sætte den rundt om Barbies liv og få hende til at springe over bommen! Når konkurrencen er ovre er Barbie gymnastikdukken klar til at modtage sit trofæ og medalje. Sikke en optræden! Børn vil elske de endeløse muligheder med dette sjove sæt!

Sættet indeholder Barbie gymnastikdukken samt mere end 15 medfølgende accessories. 

Fakta

SerieBarbie
KategoriDukker Barbie
MærkeMattel
Anbefalet alderFra 3 År
TagsBarbie Dukke, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse