INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Behandling Af Persondata - Blume P - Bog

Af Blume P

739,95 kr.
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Leveres gratis
  • 30 dages returret
behandling af persondata - bog

– En kritisk kommentar

I Behandling af persondata sættes lov om behandling af personoplysninger i et kritisk perspektiv. Der redegøres for de grundlæggende principper om databeskyttelse som optakt til en beskrivelse af lovens forhistorie. Herefter sættes fokus på lovens struktur, der udgør en nøgle til en forståelse af lovens enkelte bestemmelser.

Efter disse 3 indledende kapitler gives der en kritisk kommentar til alle lovens væsentlige bestemmelser, idet bl. a. Datatilsynets praksis inddrages. Et gennemgående tema i denne forbindelse er en indkredsning af, hvad der egentligt er lovens formål og dermed hvilke hensyn, der betinger fortolkningen og udfyldningen af lovens regler i retsanvendelsen.

Bogen afsluttes med en omtale af de udfordringer, som databeskyttelsesretten står overfor, hvorefter der i bogens sidste kapitel sættes fokus på behovet for formidling af loven med tilhørende praksis.

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Der redegøres for indholdet af "Lov om behandling af personoplysninger", og gives en kritisk gennemgang af lovens indhold

Anmeld Behandling Af Persondata

Vores brugere har endnu ikke bedømt Behandling Af Persondata. Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Det siger vores kunder25.843 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Ole R. JensenOle R. Jensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig, præcis!

    Kan helt klart anbefale Gucca.

  • Margit Ø. AndersenMargit Ø. Andersen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering

    Kan kun anbefale Gucca. De har en super hurtig levering. Alt var perfekt ved modtagelsen. Så det er ikke sidste gang, jeg handler der.

  • Catharina JensenCatharina Jensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Perfekt

    Perfekt! Sparede penge ved at købe hos Gucca, samt havde mine ting dagen efter.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Blog
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
  • Nyhedsbrev
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

25.843 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN