INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 599 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Behandling Af Persondata - Blume P - Bog

Af Blume P

739,95 kr.
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Leveres gratis
  • Vi bytter til 31. januar

– En kritisk kommentar

I Behandling af persondata sættes lov om behandling af personoplysninger i et kritisk perspektiv. Der redegøres for de grundlæggende principper om databeskyttelse som optakt til en beskrivelse af lovens forhistorie. Herefter sættes fokus på lovens struktur, der udgør en nøgle til en forståelse af lovens enkelte bestemmelser.

Efter disse 3 indledende kapitler gives der en kritisk kommentar til alle lovens væsentlige bestemmelser, idet bl. a. Datatilsynets praksis inddrages. Et gennemgående tema i denne forbindelse er en indkredsning af, hvad der egentligt er lovens formål og dermed hvilke hensyn, der betinger fortolkningen og udfyldningen af lovens regler i retsanvendelsen.

Bogen afsluttes med en omtale af de udfordringer, som databeskyttelsesretten står overfor, hvorefter der i bogens sidste kapitel sættes fokus på behovet for formidling af loven med tilhørende praksis.

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Sikker e-handel

At gøre handel på Internettet til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har siden starten været en af Gucca's topprioriteter.

Sikkerheden er i fokus

Sikkerheden i Internethandel anser vi som essentiel, og den er selvfølgelig altid i fokus hos os. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det er den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Så når du køber og betaler online hos Gucca.dk, er det sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

De 30 dages fuld returret gælder naturligvis alle typer produkter hos Gucca.dk. Kort sagt, fortryder du dit køb, kan du returnere varen til os med god samvittighed, og derefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Før du returnerer din vare, har du altid den mulighed at kontakte os, såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål.

Altid sikker og hurtig levering

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du får dit produkt tilsendt hurtigt og sikkert. Det betyder, at hvis varen er på lager, så modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Du kan altid se den præcise lagerstatus på den enkelte vare. I tvivl om lagerstatus og/eller leveringstiden? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vælg din betaling

Hos Gucca.dk har du mange forskellige betalingsmuligheder at vælge iblandt. Du vælger bare den betalingsform, der passer dig bedst. Uanset hvad du gør brug af, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du handler hos Gucca.dk Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender din vare, at vi trækker pengene fra din konto.

Vi tilbyder naturligvis personlig hjælp, når du har behov for det

Har du spørgsmål, eller opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, er du velkommen til at kontakte os. Alle hverdage imellem 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi tilstræber altid, ikke bare at give dig den hjælp du ønsker, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Se ordren hele vejen

Når du køber hos Gucca, kan du bagefter følge, hvor langt din forsendelse er kommet. Når du fuldender købet, kan du bagefter få adgang til din personlige ordreside. På din personlige ordreside har du mulighed for at se, hvornår dine produkter er blevet afsendt. Du vil også modtage en e-mail fra os i det øjeblik, vi sender dine produkter.

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Der redegøres for indholdet af "Lov om behandling af personoplysninger", og gives en kritisk gennemgang af lovens indhold

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder30.436 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Rikke M. HedegaardRikke M. Hedegaard
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Lækker hurtig levering

    Ikke andet end 5 stjerner herfra. Billigt - nemt at finde det man leder efter på hjemmesiden og hurtig levering.

  • Margit Ø. AndersenMargit Ø. Andersen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering

    Kan kun anbefale Gucca. De har en super hurtig levering. Alt var perfekt ved modtagelsen. Så det er ikke sidste gang, jeg handler der.

  • Nadja FremmingNadja Fremming
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering og gode priser

    Bestilte og havde mine varer 2 dage efter.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

30.436 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN