INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Behandling Af Persondata - Blume P - Bog

Af Blume P

769,95 kr.
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Leveres gratis
  • 30 dages returret

– En kritisk kommentar

I Behandling af persondata sættes lov om behandling af personoplysninger i et kritisk perspektiv. Der redegøres for de grundlæggende principper om databeskyttelse som optakt til en beskrivelse af lovens forhistorie. Herefter sættes fokus på lovens struktur, der udgør en nøgle til en forståelse af lovens enkelte bestemmelser.

Efter disse 3 indledende kapitler gives der en kritisk kommentar til alle lovens væsentlige bestemmelser, idet bl. a. Datatilsynets praksis inddrages. Et gennemgående tema i denne forbindelse er en indkredsning af, hvad der egentligt er lovens formål og dermed hvilke hensyn, der betinger fortolkningen og udfyldningen af lovens regler i retsanvendelsen.

Bogen afsluttes med en omtale af de udfordringer, som databeskyttelsesretten står overfor, hvorefter der i bogens sidste kapitel sættes fokus på behovet for formidling af loven med tilhørende praksis.

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Der redegøres for indholdet af "Lov om behandling af personoplysninger", og gives en kritisk gennemgang af lovens indhold

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder28.827 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Anne ØsterbyAnne Østerby
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Lynhurtig levering og stort udvalg

    Alt var som forventet. Sjældent at du kan købe 23 gode dvd´er til 500 kr. Også hurtig levering.... så nu skal der ses film.

  • Svend B. SørensenSvend B. Sørensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Meget hurtig levering

    Nem og hurtig måde at handle på.

  • Malene FrydMalene Fryd
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    God kundeservice

    Jeg fik fantastisk kundeservice i forbindelse med en fejlbestilling.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

28.827 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN