INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Behandling Af Persondata - Blume P - Bog

Af Blume P

759,95 kr.
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Leveres gratis
  • 30 dages returret
behandling af persondata - bog

– En kritisk kommentar

I Behandling af persondata sættes lov om behandling af personoplysninger i et kritisk perspektiv. Der redegøres for de grundlæggende principper om databeskyttelse som optakt til en beskrivelse af lovens forhistorie. Herefter sættes fokus på lovens struktur, der udgør en nøgle til en forståelse af lovens enkelte bestemmelser.

Efter disse 3 indledende kapitler gives der en kritisk kommentar til alle lovens væsentlige bestemmelser, idet bl. a. Datatilsynets praksis inddrages. Et gennemgående tema i denne forbindelse er en indkredsning af, hvad der egentligt er lovens formål og dermed hvilke hensyn, der betinger fortolkningen og udfyldningen af lovens regler i retsanvendelsen.

Bogen afsluttes med en omtale af de udfordringer, som databeskyttelsesretten står overfor, hvorefter der i bogens sidste kapitel sættes fokus på behovet for formidling af loven med tilhørende praksis.

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Fakta om Behandling Af Persondata

Forfatter(e)Blume P
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757408669
ISBN-108757408661
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 15.9Cm
TagsPersondatabeskyttelse, Beskyttelse, Personoplysninger, Personregistre, Persondataloven, Behandling Af Persondata, Bøger, Bog

Synopsis

Niveau: fagligt niveau. Der redegøres for indholdet af "Lov om behandling af personoplysninger", og gives en kritisk gennemgang af lovens indhold

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder26.339 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Svend B. SørensenSvend B. Sørensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Meget hurtig levering

    Nem og hurtig måde at handle på.

  • Nadja FremmingNadja Fremming
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig levering og gode priser

    Bestilte og havde mine varer 2 dage efter.

  • Anders RefslundAnders Refslund
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Second to none

    God købsoplevelse uden forbehold.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.339 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN