menuGucca.dk - Logo

Beholder - Complete Edition - PS4

Hvert eneste valg har en konsekvens. For dine lejere er du en regeringsinstalleret udlejer i en totalitær stat. Men dette er blot en facade, der skjuler din rigtige mission: i hemmelighed at... Læs mere.
239,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 28/02/2020
  • 30 dages returret

Hvert eneste valg har en konsekvens.

For dine lejere er du en regeringsinstalleret udlejer i en totalitær stat. Men dette er blot en facade, der skjuler din rigtige mission: i hemmelighed at overvåge dine lejere

Du skal bugge deres lejligheder når de er væk, gennemsøge deres ejendomme efter hvad som helst, der kan true statens autoritet, lave en profil af dem til dine overstående og rapportere enhver, der overtræder loven.

Husk: du er blot et tandhjul i en kæmpe totalitær maskine – et tandhjul, der har fået kraften til at ødelægge folks privatliv. Vil du gennemføre denne magttest?

I denne dystre, dystopiske fremtid, hvos privatlivet er dødt og den totalitære stat kontrollerer ethvert aspekt af livet, kan du stadig vælge at klamre dig til din menneskelighed og have empati med andre! Med vil du risikere dit liv for at redde andre? Og endnu mere vigtigt, hvad vil du gøre hvis du skal vælge mellem din pligt og din familie?

Beholder: Complete Edition inkluderer the Blissful Sleep DLC, hvilket introducerer de tidligere hændelser inden Carl Stein's ankomst med flere karakterer og historier at opdage.

Se mere i:

Fakta

PlatformPs4
Udgivelsesdato28/02/2020
GenreRpg
ProducentBadland Games
TagsBeholder, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse