menuGucca.dk - Logo

Bella Mafia - DVD

2 anmeldelser
Da Sofia giftede sig ind i en mafiafamilie, vidste hun ikke helt hvad hun gik ind til. Men da én rivaliserende familie dræber hendes mand, hendes svigerfar og alle hendes svogre, falder alting på... Læs mere.
99,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Da Sofia giftede sig ind i en mafiafamilie, vidste hun ikke helt hvad hun gik ind til. Men da én rivaliserende familie dræber hendes mand, hendes svigerfar og alle hendes svogre, falder alting på plads. Og i dette tilfælde, var det hendes mands mordere, der ikke vidste hvad De gik ind til.

For nu har de nedkaldt den grusomste af alle straffe over sig selv - den sicilianske blodhævn, dommen, som aldrig kan appelleres. Og bødlene, som skal eksekvere dommen, er ingen andre end de efterladte hustruer, anført af Sophia, den billedskønne hævner. Gud nåde og trøste dem!

Se mere i:

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1997
GenreAction
Spillelængde166 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk
InstruktørDavid Greene
SkuespillereVanessa Redgrave Illeana Douglas James Marsden Dennis Farina Nastassja Kinski Jennifer Tilly Gina Philips Richard Portnow
Manuskript afLynda La Plante
Skrevet afLynda La Plante
Billedeformat4:3
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsBella Mafia, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Bella Mafia DVD til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Jeg anskaffede filmen fordi jeg med stor fornøjelse havde læst den bog, som den bygger på (Lynda LaPlante: Bella Mafia.) Men filmatiseringen skuffede. Den er i to dele, og første del går an, uden dog at være et mesterværk. Men anden del er elendig og forråder det, som netop var så spændende ved bogen, nemlig at også kvinder kan være stærke og kreative i en mafia-sammenhæng.