• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.159 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Biotherm Ansigtsvask - Pure-Fect - Til Fedtet Og Uren Hud 125 Ml

Biotherm Pure-Fect Skin Cleanser er en anti-skinnende rensende gele til olieret hud. Den matterer din hud, mens den holder den fugtig, balanceret og fejlfri. Kontroleret skin i op til 8 timer.... Læs mere.
229,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Biotherm Pure-Fect Skin Cleanser er en anti-skinnende rensende gele til olieret hud. Den matterer din hud, mens den holder den fugtig, balanceret og fejlfri.
Kontroleret skin i op til 8 timer. Porerene og uperfekthederne er synligt reduceret. Den efterlader huden med en glat, mat og hydreret følelse. Huden afslører krystal-klar renhed. 
En rensende gele med en fin og delikat skum. Den dufter frisk af citrus og blomster.
Biotherm Pure-Fect Skin Cleanser kan bruges af kvinder i alle aldre. 

Sådan skal den bruges:
Brug den hver morgen og aften. Gør dit ansigt vådt med vand, put geleen i din håndflade og påfør den med lette bevægelser over hele ansigtet. Undgå dog øjeområder. Rens den af med vand og lad dit ansigt tørre. 

Biotherm har været producent af hudprodukter siden 1952. De er inspireret af jordens levende vand kræfter, til at udvikle avanceret hudprodukt løsninger, der arbejder i samarbejde med din hud. 
Verdens vande er rige med millioner af mikro organismer, plankton og alger med unikke og kraftfulde fordele, der tilbyder ny inspiration til videnskab og skønhed. 

Fakta

KategoriHudpleje Rensning
MærkeBiotherm
TagsSkønhed, Hudpleje, Ansigtsrens, Biotherm Ansigtsvask, Hudpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse