menuGucca.dk - Logo

Bogen Til Far - Nick Allentoft - Bog

2 anmeldelser - Indbinding: Hardback
Årets gave på fars dag 5. juni. Dette er bogen enhver far skal have. En let læselig, inspirerende, saglig og underholdende introduktion til det liv, der opstår, når to bliver til familie.  ... Læs mere.
259,95 kr
 • Varen er på lager
 • Levering: 1-2 hverdage
 • 30 dages returret

Årets gave på fars dag 5. juni.

Dette er bogen enhver far skal have. En let læselig, inspirerende, saglig og underholdende introduktion til det liv, der opstår, når to bliver til familie. 

Bogen til Far er oplagt som gave til den kommende far, den nybagte far og som mors gave til manden, når graviditetstesten viser positiv. 

Med Bogen til Far får børnefamilierne en bog, der anerkender far og med afsæt i forskningen giver far et klap på ryggen for at tage sin rolle og ansvar. 

I årtier har familielivet været ført på mors præmisser og samfundets forventning om ligestilling. Men der har manglet noget. Rammen for fars rolle og ansvar. Det leverer Bogen til Far i en tid, hvor samfund og omgivelser forventer, at far tager sit ansvar og udfylder sin rolle. 

Bogen til Far introducerer sin læser til at være far på egne præmisser. Bogen har personlige historier fra fædrene Thomas Torp, Andreas Rasch Christensen, Kim Them Simonsen og Daniel Nygaard Jensen samt bogens hovedforfatter Nick Allentoft. De er suppleret med bidrag fra Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker og Center for Børneliv. 

Læs om tillidssnoren, otte ledetråde og den faglighed, der åbenbarer sig i velfærdssystemet. Bogen giver gode råd til søvn, opdragelse, relationer og en verden, der fundamentalt ændrer enhver mands liv for altid, når en lille ny melder sig. Med Bogen til Far kan far gå ind i familielivet tryg ved egen formåen. Ingen siger det er nemt at være far, men med Bogen til Far bliver det med et godt afsæt. 

Eksperterne siger: 
“Spændende, velskrevet og personlig, en slags reflekteret sund fornuft - men også en farrolle, der er rummelig og nærværende og tør stå ved sine erfaringer og holdninger. Og med masser af gode råd fra egen værktøjskasse.” - Per Schultz Jørgensen, mangeårig forsker på børneområdet

“Jeg kan rigtig godt lide det. Den beretter om synspunkter og erfaringer på en dejlig hverdagsagtig måde. Dejligt, at far kommer i fokus som noget andet end mor. “ - Professor Niels Egelund, DPU 

"Det er en page turner. Jeg blev fra starten virkelig begejstret; bogen kommer vidt og bredt rundt i far-manegen, tør være klart defineret og så flyder sproget rigtig dejligt." - Anette Tvede, Skolelærer i indskolingen 

“Først og fremmest er jeg meget positiv over for bogen. Jeg har læst den som far, pædagog og fagpolitisk aktiv, og er på alle 3 dele blevet klogere, udfordret og godt underholdt undervejs. Jeg føler at mange af de områder som bogen berører taler til mig og bekræfter mig i nogle af de tanker jeg selv har haft som ny far.” - Kim T. Simonsen, best. medl. BUPL Hovedstaden, pædagog og far

Fakta

Forfatter(e)Nick Allentoft
Genre(r)Pædagogik, Børn Og Forældre
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788797145913
ISBN-108797145912
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal260
DimensionerBredde: 15.1Cm - Højde: 22Cm
TagsBørn, Familie, Relationer, Baby, Opdragelse, Pædagogik, Ligestilling, Dåb, Vuggestue, Børnehave, Mødregrupper, Fædregruppe, Familiegrupper, Sundhedsplejerske, Gravid, Nyfødt, Bogen Til Far, Studiebøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Bogen Til Far Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


 • "Bogen til far" er en af dem, som enhver far bør læse - og genlæse hen ad vejen.

  Den adresserer både farens ofte uklare rolle i et samfund med opbrud i kønsrollerne, og kommer med helt konkrete hverdagseksempler og råd til, hvordan man kan agere i de mange situationer, som definerer relationerne og efterlader varige aftryk på dem, man er far for.

  Jeg har ingen problemer med at genkende mig selv, ikke mindst i de situationer, jeg ville ønske, at jeg havde håndteret anderledes.

  Det havde været godt at have haft denne inspiration dengang. Du behøver ikke at have ambitioner om at være en præmiefar for at få udbytte af bogen.

  Den gør ganske enkelt dit liv som far lettere - og minder dig om den respekt, mor fortjener. Ret genial fars dags gave.

Mediernes anmeldelser