menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Boog And Elliot - Nordic - PS2

Den store jagtsæson er ikke som den plejer, da skovens dyr vælger at vende alt "upside down", og gå imod de nådesløse jægere. Da en tæmmet grizzly bjørn ved navn Boog lokker sig til at... Læs mere.
119,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-20 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Den store jagtsæson er ikke som den plejer, da skovens dyr vælger at vende alt "upside down", og gå imod de nådesløse jægere.

Da en tæmmet grizzly bjørn ved navn Boog lokker sig til at forlade hjemmets bekvemmeligheder af en hurtigt talende hjort ved navn Elliot, finder han sig selv faret vild i skoven, kun tre dage før jagtsæsonen.

Boog finder på en plan, hvor han får samlet alle skovens dyr, og overtaler dem til at tage deres hjem tilbage og jage jægerne væk.

Open Season-videospillet giver spilleren mulighed for at genopleve filmoplevelsen ved at spille som Boog og Elliot, og komme i interaktion med Beth, Shaw og alle dyrefavoritterne fra Open Season-filmen.

Kast stinkdyrsbomber, kast kaniner, brug agern fyrende egern og dril' for at skræmme de dumme jægere.

Rul en gigantisk snebold, brug toppen af et udehus til, at stå på vandski med, kør gennem de mørke tunneler i en cool minebil, og tag på flere skøre eventyr i mens Boog lærer at gå fra mild til vild. 

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelBoog & Elliot - Dk
PlatformPs2
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
Cover sprogDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Spil sprogEngelsk
ProducentUbi Soft
TagsBoog And Elliot (Nordic), Til Ps2, Playstation 2, Ps 2, Playstation2


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse