menuGucca.dk - Logo

Bosch Dampstrygejern - Tds6040 Easy Comfort

Dette dampstrygejern får rynkerne i vasketøjsbjerget væk - ganske enkelt med kun et skud damp pr. tøjstykke. Der er ingen brug for justering og ingen formatering. Nem, hurtig og sikker... Læs mere.
1.769,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Dette dampstrygejern får rynkerne i vasketøjsbjerget væk - ganske enkelt med kun et skud damp pr. tøjstykke.

Der er ingen brug for justering og ingen formatering. Nem, hurtig og sikker strygning helt fra starten når du modtager dette produkt.

Med Ultimate380 Pulse Steam får du kraftig dyb damp for større vævspenetration med 3 intense dampudbrud op til 380g.

CeraniumGlissée Pro giver dig den særlig glatte og ridsebestandige plade muliggør perfekte strygningsresultater med et øjebliks virken.

Calc'nClean Perfect sørger for et yderst effektivt rengøringssystem - og det første til dampstation og jern. SecureLock-systemet fastgør jernet på dampstationen for mere sikkerhed under transport og opbevaring

Du får op til 5,8 bar damptryk med integreret sikkerhedssystem, dyb damp for højere vævspenetration med 3 intense dampsprænger op til 380 g, kontinuerlig dampmængde med 120 g / min., en tilsluttet belastning på 2400 W, CeraniumGlissée Pro solplade, "eco" -knap med op til 20% energibesparelse og 30% vandbesparelse og meget meget mere.

Fakta

Agefrom5
MærkeBosch


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse