menuGucca.dk - Logo

Brandmand Sam - Brandstation Legesæt

Skab dine egne Fireman Sam-oplevelser, hvor du sørger for sikkerheden i byen med Pontypandy brandstationen! Den transportable brandstation åbner op for et helt nyt univers! Åbn brandstationen og... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Skab dine egne Fireman Sam-oplevelser, hvor du sørger for sikkerheden i byen med Pontypandy brandstationen! Den transportable brandstation åbner op for et helt nyt univers!
Åbn brandstationen og oplev funktioner som en elevator, dobbeltdøre, der åbner og brandmandsstang - alt hvad der selvfølgelig skal være på en ægte brandstation! Der er også en drejeskrive, en rampe til vedligeholdelse af brandbilen og et kontrolbord! 
Stå klar når kontrolbordet blinker og larmer. Der er brug for dig et sted i byen! 

Luk brandstationen sammen og tag den med dig overalt ved hjælp af det praktiske håndtag. Brandstationen spiller også lyde, siger replikker og lysene blinker!

Inkluderer brandmand Sam-figur

Mål: H31 x W37 x D23cm

Kræver 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)


Sikker e-handel

At gøre online handel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har altid været vores topprioritet.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Hos os vægter vi sikkerhed meget højt, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved nethandel. NETS har godkendt vores Internet betalingsløsning, og det er den primære garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er køb og betaling hos Gucca.dk altid helt sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

Uanset hvad du køber via Gucca.dk, giver vi altid 30 dages returret. Kort sagt, hvis du ønsker at fortryde købet, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så refunderer vi pengene til dig. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Helt konkret sender vi din vare indenfor 1-2 hverdage, hvis varen er på lager. Bemærk, at du ved hver enkelt vare har mulighed for at se den aktuelle lagerstatus. Tag fat i os hvis du alligevel måtte være i tvivl om enten lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Online betalingsmuligheder

I vores shop har du mulighed for at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du bør naturligvis gøre brug af den betalingsform, der passer bedst til dig. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsformer du ender med at gøre brug af. I vores FAQ får du alle vores betalingsmuligheder. Husk at pengene først trækkes fra din bankkonto, når vi afsender produktet til dig.

Vi tilbyder naturligvis altid professionel hjælp, når du ønsker det

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores webshop har spørgsmål eller møder udfordringer, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage imellem 10-15, og vi sidder klar til at yde dig den hjælp, du har brug for, med et smil på læben og godt humør.

Track forsendelse hele vejen til din adresse

Efter du har købt dine varer, kan du spore ordren, og vide hvornår du får den. Når du færdiggør dit køb, kan du efterfølgende logge ind på din egen ordreside. På din personlige ordreside har du mulighed for at følge med i, hvornår dine varer er blevet afsendt. Når vi har afsendt dit produkt, vil du i samme øjeblik få en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

GenreFigurer Brandmand Sam
MærkeCharacter
Anbefalet alderFra 3 År
TagsBrandmand Sam, Brandstation, Legesæt, Legetøj, Brandmand Sam, Legetøj

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.813 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner