• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.033 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Brigandine - Collector's Edition - Nintendo Switch

Besejr kontinentet i dette store strategisimuleringsspil Kontinentet Runersia er hjemsted for seks stormagter med mere end 40 baser, 100 riddere og 50 monstertyper. Vælg en lineal, komponer dine... Læs mere.
549,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 14/05/2021
  • 30 dages returret

Besejr kontinentet i dette store strategisimuleringsspil

Kontinentet Runersia er hjemsted for seks stormagter med mere end 40 baser, 100 riddere og 50 monstertyper. Vælg en lineal, komponer dine tropper af riddere og monstre og marcher for at gøre krav på fjendens baser. Spilleren vælger, hvordan de vil kæmpe, så udtænk den bedste strategi for at lede din nation mod kontinentale erobring. Hvordan vil din legende udfolde sig?

 

■ Simpelt, men alligevel dybt krigssimuleringsspil med enhedsvækst og kortbaserede pelotonkampe

Tiden går over Runersia i årstider, der hver består af en organisationsfase og en angrebsfase.

I løbet af organisationsfasen organiseres riddere og monstre med forskellige klasser og færdigheder i delinger som forberedelse til de kommende kampe.

Under angrebsfasen finder turn-baserede pelotonkampe sted på et kort, der består af sekskantede rum. Brug enhedskompetencer, elementer, kabinetseffekter, terrænfordele og andre kamptaktikker for at føre din side til sejr! Alle nationer, riddere og monstre i spillet fortsætter med at kæmpe og vokse som du gør.

Spillet er også fyldt med andre måder at dyrke dine hære på, såsom klasseskift, udstyr og forskellige genstande.

 

■ Overvældende gameplay med høj afspilningsevne

Fjendens nationer sigter mod at erobre kontinentet også og vil angribe dine baser for at gøre det. Kampen om kontinentet vil være forskellig for hvert playthrough. Akkumuler historier og begivenheder fra de seks nationer i Records. Efter at have ryddet hovedtilstanden, The Legend of Runersia, bliver alternativ kapitel-udfordringstilstand låst op, hvilket giver mulighed for endnu mere afspilningsevne.

 

■ Verdensindstillinger

Runersia - et kontinent velsignet med manabusker fra gamle tider.

Fem Mana-sten, der blev opdaget for længe siden, er blevet indlejret i speciel rustning kaldet Brigandine, hver repræsenterer ideologien for nationen, der besidder den. Disse er blevet kendt som Brigandine of Justice, Sanctity, Freedom, Glory og Ego.

Tiden er nu Runersia 781, og en krig truer i horisonten for fem nationer og en lille stamme med uforenelige ideologier. Seks herskere og deres runeriddere vil kaste sig ind i konflikten, hver med deres egne håb og forventninger. blevet samlet under et enkelt banner, vil minder fra The Legend of Runersia blive genvundet, og sandheden om, hvad der skete her på Runersia, skal afsløres.

The Brigandine: The Legend of Runersia Collector's Edition inkluderer:

  • Brigandine: The Legend of Runersia (Nintendo Switch)
  • Fuldfarvet interiør kunst og en pjece
  • Originalt lydspor
  • Reversibel 18 "x 24" plakat
  • Gustava Emblem Emaljestift

Sikker e-handel

At gøre handel på Internettet til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for dig, har siden starten været Gucca's topprioritet.

Vi har fokus på sikkerheden

Når man handler på Internettet er sikkerheden uhyre vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca vægter højt. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet, når du køber hos Gucca.dk, for vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS. Så når du handler og foretager betaling via nettet hos os, er det sikkert.

Hos Gucca.dk har du 30 dages returret

Vi giver altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilket produkt du måtte have købt hos os. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden grund alligevel ikke ønsker din vare, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Før du returnerer din vare, så har du altid den mulighed at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Sikker & hurtig levering

At du som kunde får leveret dit produkt både sikkert og hurtigt, betyder rigtig meget for os. Helt konkret sender vi varen indenfor 1-2 hverdage, hvis din vare er på lager. Den nøjagtige lagerstatus er altid synlig ved hvert enkelt produkt. Du kan altid ringe eller sende en e-mail, såfremt du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden.

Betalingsmuligheder online

Du kan vælge blandt mange typer betalinger, når du køber hos Gucca. Du bør selvfølgelig benytte den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Uanset hvilken betalingsmetode, du benytter - kan du føle dig sikker og tryg. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Bemærk at vi først hæver pengene fra din bankkonto, den samme dag vi afsender din vare - hvis du anvender kreditkort.

Kundeservice - altid mulighed for personlig hjælp

Opstår der spørgsmål eller tvivl til vores webshop, er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe til os. Imellem 10-15 på hverdage sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er parat til at assistere dig - med et smil og godt humør.

Track forsendelse hele vejen

Hvis du har behov for det, har du mulighed for at følge din forsendelse, fra det øjeblik vi sender din forsendelse, til du har den i hænderne. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at gå ind på din egen ordreside. På din personlige ordreside vil du have mulighed for at se, hvornår vi afsender din pakke. Når pakken er sendt fra vores lager og er på vej til dig, modtager du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

PlatformNintendo Switch
Udgivelsesdato14/05/2021
GenreStrategiSimulation
ProducentNumskull
TagsBrigandine (Collector's Edition)


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse