menuGucca.dk - Logo

Brigmton Bsport B1 - Aktivitetsarmbånd Med Skridttæller Og Pulsur - Orange (Returvare)

Dette Bluetooth armbånd fra Brigmton er designet til at gøre det nemt og hurtigt for dig at overvåge din egen fysiske aktivitet ved hjælp af den smarte indbyggede skridt og pulstæller. Uret... Læs mere.
215,95 kr
  • Kun 1 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
Fås også som ny til 239,95 kr

Varens stand
Varen har været åbnet, men er ellers i samme stand som ny.


Beskrivelse

Dette Bluetooth armbånd fra Brigmton er designet til at gøre det nemt og hurtigt for dig at overvåge din egen fysiske aktivitet ved hjælp af den smarte indbyggede skridt og pulstæller. Uret egner sig rigtigt godt til mange forskellige sportsaktiviteter, da det også er designet med IP67 vandtæt beskyttelse.

Kompatibel med IOS og Android
Armbåndet gør brug af Bluetooth 4.0, der er med til at sørge for, at det nemt kan snakke sammen med mange andre former for Bluetooth enheder, der også understøtter denne funktion. Eksempelvis er armbåndet kompatibelt med Android 4.0 og IOS 7.0. Armbåndet giver dig også besked, når du får en ny meddelelse eller et opkald.


Indbygget genopladeligt batteri
Indbygget i uret er der er genopladeligt 45 mAh lithium battery, der er med til at sørge for, at uret i standbytilstand kan holde i cirka 5 til 7 dage, så du slipper for hele tiden at skulle lade det op.

Fakta

GenreSport Og Træning Ur
MærkeBrigmton
TagsSport, Pulsmåler, Smartwatch, Ur, Ure, Sportsur, Brigmton Bsport B1, Sport Og Træning


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse