menuGucca.dk - Logo

Burberry Dameparfume - My Burberry Blush Edp 30 Ml

My Burberry Blush fra Burberry fremkalder en følelse af salig ungdom med sin funklende og opfriskende blomsterduft. Denne duft til kvinder blev lanceret i 2017. Parfumererne Francis Kurkdjian og... Læs mere.
329,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

My Burberry Blush fra Burberry fremkalder en følelse af salig ungdom med sin funklende og opfriskende blomsterduft. Denne duft til kvinder blev lanceret i 2017.

Parfumererne Francis Kurkdjian og Christopher Bailey overgik virkelig sig selv med denne raffinerede duft. Denne parfume leveres i en sofistikeret, lyserød flaske inspireret af den klassiske Burberry frakke som vi alle kender og elsker.

Dette firma begyndte at fremstille luksusprodukter til deres smarte kunder i 1856, da Thomas Burberry etablerede virksomheden i den unge alder af 21 år.

Virksomheden revolutionerede overtøj med opfindelsen af ​​gabardin og den nu ikoniske trench coat. Firmaet fortsætter med at innovere med en række luksusprodukter, inklusive dets utrolige dufte til både kvinder og mænd. Med My Burberry Blush har virksomheden endnu en gang hævet standarten.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med frisk citron og granatæble. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af rosenblad, grønt æble og storkenæb. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en skøn duft af jasmin og blåregn. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Dame
  • Type: EDP (Eau de Parfum)
  • 30ml

Fakta

SerieBurberry Dameparfume
GenreParfume Eau De Parfum
MærkeBurberry
TagsDame Parfume, Parfume Til Kvinder, Parfumer Til Kvinder, Eau De Parfum, Burberry Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse