menuGucca.dk - Logo

Burberry Edt - London For Men - 30 Ml

Burberry London Eau de Toilette til mænd, er en let krydret træagtig duft til den moderne mand. Topnoterne er lavendel, bergamot og kanel. Hjertet er Mimose og læder og basens noter er opoponax,... Læs mere.
229,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 3-5 hverdage
  • 30 dages returret

Burberry London Eau de Toilette til mænd, er en let krydret træagtig duft til den moderne mand.
Topnoterne er lavendel, bergamot og kanel. Hjertet er Mimose og læder og basens noter er opoponax, tobaksblade, guaiac træ og oakmoss.
Burberry London kan bruges af mænd i alle aldre, men den er særlig perfekt til mænd fra 25 år.

Eau de Toilette
Eau de Toilette er en parfumetype med en medium-lav koncentration af parfumerede olier. Disse er lavet med omkring 10 % koncentrerede aromatiske forbindelser, og har generelt mere vand end ethanol i sig.
Dette gør ofte denne type parfume mere let i duften end for eksempel end Eau de Parfum, da en Eau de Toilette er mindre koncentreret.
Eau de Toilette påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Burberry
Burberry er et stort britisk modehus. De er kendte for deres karakteristiske skotskternet mønster, som er blevet et af den mest kopierede varemærker i verden.

Fakta

GenreParfume Eau De Toilette
MærkeBurberry
TagsParfume Mænd, Mænd, Eu De Toilette, Parfume, Eau De Toilet, Eau De Toilette, Cologne, Herreparfume, Mande Parfume, Mandeparfume, Parfume Til Mænd, Herreparfyme, Burberry Edt, Parfume

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.842 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner