menuGucca.dk - Logo

Cacharel Parfume - Lou Lou Edp 50 Ml

Du vil helt sikkert nyde den intense pulveragtige aroma af Lou Lou parfumen. Denne duft var en af de bedst sælgende dufte i 1980'erne. Det blev en øjeblikkelig klassiker på grund af dets dristige,... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Du vil helt sikkert nyde den intense pulveragtige aroma af Lou Lou parfumen. Denne duft var en af de bedst sælgende dufte i 1980'erne. Det blev en øjeblikkelig klassiker på grund af dets dristige, kraftfulde aromaer. Denne parfume kom ud i 1987.

Den mest fremtrædende aroma, du finder i denne parfume, er den smukke duft af tiarablomsten. Yderligere noter inkluderer topnoter af anis, ringblomst, blomme og viol. Tiare-blomsten findes i hjertet såvel som appelsinblomst, ylang-ylang og tuberose. Profilen slutter med noter af balsam, vanille, tonkabønne og orris.

Denne duft blev fremstillet af Cacharel. Dette er et fransk modehus, der oprindeligt blev grundlagt i 1962. Jean Bousquet, grundlæggeren, fik hurtigt berygtethed for sin brug af moderne lyserød æstetik. Virksomheden har lanceret adskillige feminine mode i årtier. Jean Guichard er parfume, der udviklede denne duft.

Fakta

GenreParfume Eau De Parfum
MærkeCacharel
TagsCacharel Parfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse