menuGucca.dk - Logo

Carl Barks & Don Rosa - Don Rosa - Tegneserie

4 anmeldelser - Indbinding: Hardback
ORIGINALERNE OG FORTSÆTTELSERNE BIND I. Carl Barks og Don Rosa er de vel nok to største serieskabere i Disney-universet, når det kommer til ænderne, og de har i hver deres generation skabt nogle... Læs mere.
239,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

ORIGINALERNE OG FORTSÆTTELSERNE BIND I.

Carl Barks og Don Rosa er de vel nok to største serieskabere i Disney-universet, når det kommer til ænderne, og de har i hver deres generation skabt nogle af de mest elskelige historier om vores venner fra Andeby.

Carl Barks var hovedleverandør af historier til Anders And & Co. fra bladets start i 1949 og langt op i 60’erne, og det var også på det tidspunkt, at Don Rosa for alvor blev fan af ”Den Gode Tegner”, som Carl Barks tidligt i sin karriere blev kaldt af fansene.

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at bygningsingeniøren Rosa skulle blive lige så populær blandt den nye generation af ande-læsere, som hans store idol, Barks, havde været det for ham. Men talentet for den gode historie fornægter sig ikke, og da Rosa i slutningen af 80’erne fik mulighed for at lave fortsættelser til sit idol Barks’ mesterværker, blev det samtidig hans store gennembrud, og en ny stjerne var født!

Dette første bind i serien ”Carl Barks & Don Rosa – ORIGINALERNE OG FORTSÆTTELSERNE” byder på 10 fantastiske Barks-historier og Rosas 5 fantastiske fortsættelser. Derudover bliver historierne bundet sammen af en række artikler, referencer, billeder, pinupper og ikke mindst et helt nyt forord af Don Rosa, der udover at fortælle om sin fascination for Barks, også deler det brev, han som ung fan modtog fra Carl Barks.

Don Rosas historier er i denne udgave nykoloreret efter hans originale idé til streg og farver, og bogen er derudover blevet til efter hans anvisninger.

Fakta

Forfatter(e)Walt Disney Carl Barks Don Rosa
Genre(r)Disney
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793840195
ISBN-108793840195
IndbindingHardback
SprogDansk
DimensionerBredde: 22.3Cm - Højde: 29.2Cm
TagsCarl Barks & Don Rosa, Originalerne Og Fortsættelserne, Bind I, Don Rosa, Carl Barks, Nyhed, Carl Barks & Don Rosa, Tegneserier, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Carl Barks & Don Rosa Tegneserie til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 4 bedømmelser og 4 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Flot produkt. Hurtig og god service


  • Man kunne måske efterhånden føle trang til snart at spørge om ikke Egmont snart er ved at have kogt nok suppe på Barks & Rosa udgivelser - men dette pragtfulde værk beviser med al tydelighed det stik modsatte.


  • Rigtig god


  • det er rigtig godt

Mediernes anmeldelser