menuGucca.dk - Logo

Casper Og Frank - Nu Som Mennesker - DVD

9 anmeldelser
Da vi skrev ‘Nu Som Mennesker’, havde vi lyst til at prøve noget nyt. Vi ville investere os selv på en anden måde i stoffet. Og udvikle stand-up formen. Det lykkedes, synes vi selv, et pænt... Læs mere.
29,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Da vi skrev ‘Nu Som Mennesker’, havde vi lyst til at prøve noget nyt. Vi ville investere os selv på en anden måde i stoffet. Og udvikle stand-up formen. Det lykkedes, synes vi selv, et pænt stykke hen ad vejen. Men den slags forpligter. Det nytter jo ikke noget, at vi så bare laver en ordinær af-filmning af showet, når vi skal lave en DVD. Vi er nødt til lige at tage tingene det sidste stykke. For hvis vi ikke gør det, hvem skulle så?

Derfor er den version af ‘Nu Som Mennesker’, du nu sidder med, noget anderledes, end det show, vi turnerede med i 2011/2012, selv om det selvfølgelig stadig udgør kernen. Vi har leget videre med materialet, tilføjet en masse nyt, flyttet noget af showet ud i virkeligheden, lavet en musikvideo, ladet Jørgen Leth fortælle historien, og alt muligt andet, vi selv synes, kunne bringe showet et nyt sted hen, som passer til formatet. Så er du advaret!

Se mere i:

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2012
GenreKomedie
Spillelængde140 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterIngen
InstruktørCasper Christensen Frank Hvam
SkuespillereCasper Christensen Frank Hvam
Manuskript afCasper Christensen Frank Hvam
Skrevet afCasper Christensen Frank Hvam
BilledeformatWidescreen 1.78:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandDanmark
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsCasper Og Frank, Dvd, Movie


- 1 Times Bonusmateriale


Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Casper Og Frank - Nu Som Mennesker DVD til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 9 bedømmelser og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Ikke norsk undertekst?