• Altid lave priser og hurtig levering
 • "Fremragende" på Trustpilot - 42.664 anmeldelser
 • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Cecotec Force Clima 12500 - Air Conditioner - 1340W

Transportabelt klimaanlæg, 12000 BTU med varmepumpe. Inkluderer fjernbetjening, hvor du kan styre dens 3 hastigheder (lav, medium og høj) eller vælge en af dets tilstande (ventilator, kølig,... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Transportabelt klimaanlæg, 12000 BTU med varmepumpe. Inkluderer fjernbetjening, hvor du kan styre dens 3 hastigheder (lav, medium og høj) eller vælge en af dets tilstande (ventilator, kølig, varme, affugtning og nat). Alle indstillinger kan ses på dens LED-skærm. 24-timers timer og et 25 m2 stort dækningsområde.

Den har også et tredobbelt sikkerhedssystem, energiklasse A, svingningsfunktion, R-290 gas, 1340 W, vandafløbsslange, luftfilter, 360º multiretninghjul og håndtag for nem transport.

 • Takket være kølekapaciteten på 12000 BTU er den i stand til at nå den ønskede temperatur hurtigt og effektivt.
 • Klimaanlæggets varmepumpe tillader brug af det om vinteren til opvarmning af rum.
 • 5 forskellige driftstilstande: Ventilator, Cool, Heat, Affugtning og Night. Med sin affugtningstilstand er den i stand til at absorbere op til 28 liter / dag, hvilket resulterer i en meget sundere atmosfære.
 • 3 hastighedsindstillinger: lav, medium eller høj.
 • Timeren kan indstilles til op til 24 timer og enheden slukkes automatisk.
 • Klimaanlægget inkluderer også svingningsfunktion, der hjælper med at sprede luft i alle retninger, hvilket forbedrer rummets konditionering.
 • 3 sikkerhedssystemer. Frostsikkerhed (enheden slukkes, når temperaturen når 0 ºC), overfyldningssikkerhedssystem (enheden slukker, og hele tankens lys lyser, når tanken er fuld) og sikkerhedskompressor, der forlænger levetiden (det tager 3 minutter at sluk enheden gradvist, undgå pludselig slukning).
 • Dens energiklasse A garanterer moderat energiforbrug, effektiv og effektiv drift.
 • Klimaanlæggene bruger R-290 gas, som er miljøvenlig. Dens 1340 W gør det muligt for klimaanlægget at dække et 25 m2 og nå den ønskede temperatur på kort tid.
 • Klimaanlægget har et vandafløbsrør, der hjælper med at holde det kørende i hvert øjeblik.
 • Luftfilteret er i stand til at stoppe de større partikler i luften og forbedre luftkvaliteten.
 • Dens 360-graders multirektionelle hjul og dets håndtag gør det let og ubesværet at bære og flytte det fra rum til rum.
 • Inkluderer vinduesinstallationssæt.


OBS: Der medfølger kun brugsanvisning på engelsk.

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre e-handel billigt, hurtigt og sikkert for dig.

Sikkerhed er i fokus

E-handel skal være sikkert for vores brugere. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. For at sikre dig tryghed når du handler hos Gucca, bruger vi selvfølgelig kun en NETS godkendt løsning for online betaling. Så online handel og betaling hos Gucca er forbundet med 100% sikkerhed.

Du har selvfølgelig altid 30 dages fuld returret på dit køb

Når vi skriver 30 dages returret, så mener vi det naturligvis på alle typer varer. Det betyder ganske enkelt, at hvis du har fortrudt købet, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker varen, kan du sende varen retur til os, hvorefter vi sender dine penge retur. Før du vælger at returnere varen til os, er det altid en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Lynhurtig levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente for længe på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Du har varen i dine hænder indenfor 1-2 hverdage, hvis den er på lager. Du kan se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Online betalingsmuligheder

Hos Gucca er der adskillige betalingsmuligheder at vælge iblandt. Her skal du selvfølgelig gøre brug af den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsmetoder du gør brug af, så kan du altid handle sikkert og trygt hos os. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Når du betaler med betalingskort, så hæver vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.

Kundeservice - altid adgang til personlig hjælp

Opstår der tvivl eller spørgsmål til Gucca.dk, beder vi dig kontakte os omgående. Vores kundeservice er åben for henvendelse på hverdage imellem klokken 10-15, og vi sidder parat til at yde dig kvalificeret assistance med smil på læben og godt humør.

Track din ordre hele vejen

Når du køber hos os, kan du efterfølgende spore, hvor langt forsendelsen er kommet. Når du har fuldendt dit køb, kan du besøge din personlige ordreside. Fra din ordreside kan du følge med i, hvor langt din pakke er kommet i systemet. Og i det øjeblik vi sender dine produkter, vil du få en mail fra os.

Fakta

KategoriVentilatorer
MærkeCecotec


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse