menuGucca.dk - Logo

Cecotec Loftsventilator - Forcesilence Aero 580/590 70W - Hvid Brun

Er du på udkig efter en god loftventilator? Den er perfekt til dig, som vil have et godt produkt, der er alle pengene værd. Denne loftventilator er nemlig flot, effektiv og stille. Bestem hvordan... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Er du på udkig efter en god loftventilator? Den er perfekt til dig, som vil have et godt produkt, der er alle pengene værd. Denne loftventilator er nemlig flot, effektiv og stille.

Bestem hvordan loftventilatoren skal opføre sig med fjernbetjeningen! Den kan benyttes til at slukke/tænde, bestemme om den skal køre 1, 3 eller 6 timer eller vælge mellem de 3 forskellige hastighedsniveauer.

Specifikationer:

 • Strøm 70 W
 • Hastighed på 3 niveauer
 • 3 blade
 • 6 timer
 • Ca. diameter 132 cm
 • Vandmængde 180 m³/min
 • Lydintensitet 56,8 dB
 • Volt 220 - 240 V
 • Frekvens 50 - 60 Hz
 • Inkluderer fjernbetjening, saml selv-sæt og brugervejledning
 • Ca. mål på 37,5 x 132 x 132 cm

Sikker e-handel

Hos Gucca har vi fokus på at gøre Internethandel billigt, hurtigt og sikkert for kunderne.

Gucca har fokus på sikkerhed

Vi vægter sikkerheden utrolig højt, da det er noget af det vigtigste at sørge for er i orden, når vi taler om Internethandel. Vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for sikkerheden bag din online betaling. Handel og betaling er derfor helt sikkert.

Du har naturligvis 30 dages returret på dit køb

Der er ingen begrænsninger i din returret. Vi giver 30 dages returret på alle produkter. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du har fortrudt dit køb, eller af anden grund alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du naturligvis sende varerne retur og få dine penge refunderet. Før du sender returvaren tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Lynhurtig levering

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på din vare, og vi har derfor fokus på at sikre levering på kortest mulig tid. Indenfor 1-2 hverdage vil du modtage din vare. Det eneste som kan udskyde leveringen, er, hvis den mod vores forventning ikke er på lager. På vores webshop kan man se lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Er du alligevel i tvivl om enten en vares lagerstatus eller leveringstid, så tag fat i os.

Sådan kan du betale

I vores shop er det muligt at vælge blandt flere forskellige slags betalingsmetoder. Du skal selvfølgelig vælge den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Uanset hvilken betalingsmetode, du gør brug af - så kan du være tryg og sikker. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Først når dit produkt bliver afsendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Kundeservice - få professionel hjælp

Støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os mellem kl. 10-15 alle hverdage, og vi er altid parat til at give dig den hjælp, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Spor forsendelsen

Efter du har købt dine produkter, kan du altid følge din ordre, og vide hvornår du modtager den. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at besøge din egen personlige ordreside. På din ordreside kan du se, hvornår din forsendelse er blevet sendt afsted. I det øjeblik pakken er på vej, får du leveringsinformation herom via e-mail.

Fakta

Agefrom12
MærkeCecotec


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse