menuGucca.dk - Logo

Cecotec Mikroovn - Proclean 2010 - 20 L 700W

ProClean 2010-mikrobølgeovnen fra mærket Cecotech har de nødvendige funktioner til at varme dine tallerkener med mad op på den nemmeste måde og opnå de mest optimale resultater med kun to... Læs mere.
639,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

ProClean 2010-mikrobølgeovnen fra mærket Cecotech har de nødvendige funktioner til at varme dine tallerkener med mad op på den nemmeste måde og opnå de mest optimale resultater med kun to mekaniske betjeningselementer til at vælge mellem forskellige funktioner på effektniveau og tid.

Med denne mikrobølgeovn får du en kapacitet på 20 liter, 700 W strøm, en 30 minutters timer og 6 forskellige niveauer at justere på. Denne mikrobølgeovn tilpasser sig ethvert køkken takket være det kompakte design med reducerede dimensioner på 20 liter kapacitet.

Takket være sin 3DWave-teknologi, et meget effektivt bølgesystem, der varmer 100% af al mad, opnår du altid de bedste resultater på kort tid. Med sin 700 W kraft kan du effektivt varme alle dine tallerkener mad og altid opnå ekstraordinære resultater.

Den automatiske afrimningstilstand vælger den bedst egnede kraft til at afrime enhver mad, både fisk og kød og tilberedt mad. Den tid, du har brug for, afhænger af vægten af ??den mad, du vil afrime. Det er kendetegnet ved dets brugervenlighed. Så simpelt som at vælge strøm mellem dets 6 niveauer og den tid, det skal opvarmes, og mikrobølgeovnen starter derefter automatisk.

  • Kapacitet: 20 L
  • Strøm: 700 W
  • Timer: 30'
  • Niveauer: 6

Sikker e-handel

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre Internethandel hurtigt, billigt og sikkert for kunderne.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

Online handel skal være helt sikker for vores brugere. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Vores online betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket fungerer som den overvejende garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Derfor er køb og betaling online 100% sikkert hos os.

Du har selvfølgelig 30 dages returret på dit køb

Gucca.dk yder 30 dages returret, helt uafhængig af hvilke typer produkter du har købt hos os. Med andre ord, såfremt du ønsker at fortryde købet, kan du returnere varen tilbage til os med god samvittighed, og herefter vil vi sørge for, at dine penge bliver refunderet. Vi er selvfølgelig altid klar med svar og rådgivning, hvis du måtte ønske at returnere din vare.

Kort leveringstid

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få din vare, og vi skruer derfor op for leveringshastigheden, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Den præcise lagerstatus er synlig ud for hvert enkelt produkt. Er du fortsat i tvivl om et produkts lagerstatus eller leveringstiden, så tag fat i os.

Online betalingsmuligheder

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du handler hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil foretage betaling. Der er frit valg blandt betalingsmetoder - du gør brug af den, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmetode, du vælger - så kan du altid føle dig tryg og sikker. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Husk på, at hvis du anvender kreditkort, trækkes pengene først den dag vi sender varen til dig.

Altid service og professionel hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, beder vi dig tage fat i os med det samme. Vores kundeservice er åben mellem klokken 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør.

Du kan følge forsendelsen

Når du køber hos Gucca.dk, har du mulighed for at følge din ordre. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din egen ordreside. På din ordreside vil du kunne følge med i, hvornår vi har afsendt dine varer. Og i samme øjeblik vi sender din pakke, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

KeywordElektronik, Mikrobølgeovne
Agefrom5
MærkeCecotec


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse