• Altid lave priser og hurtig levering
 • "Fremragende" på Trustpilot - 42.388 anmeldelser
 • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Cecotec - Robotstøvsuger Med WiFi - Conga 1790 Vital

Dette er en robotstøvsuger med iTech SmartGyro-teknologi, der fejer, støvsuger, mopper og skrubber dit hus' overflade på en organiseret og smart måde via Wi-Fi og App. Indeholder den innovative... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Dette er en robotstøvsuger med iTech SmartGyro-teknologi, der fejer, støvsuger, mopper og skrubber dit hus' overflade på en organiseret og smart måde via Wi-Fi og App. Indeholder den innovative SmartGyro 3.0-teknologi der er en ny organiseret navigation til en smartere, mere effektiv, intuitiv og forudsigelig rengøring. Takket være dens gyroskopiske nærhed, anti-stød- og fritfaldssensorer renser det dit hjem overflade effektivt.

Styr den via en Smartphone-app med kort, hvorigennem du kan styre robotten ved at vælge rengøringsmetoder, planlægge rengøringsopgaver, vælge suge- og skrubbeeffektniveauer eller kontrollere rengøringsoptegnelser. Dets virtuelle kort-system viser dit hjem kort på din app. Robotten opretter kortet, når det renses. Derudover kan du se det senere i rengøringsjournalen. Robotten opretter forskellige kort til forskellige øjeblikke, hvilket muliggør forbedring af rengøringsruter takket være dens intelligens.

Takket være sin Virtual Voice-teknologi kan du forbinde din robot til virtuelle stemmeassistenter Alexa og Google Assistant. Du vil være i stand til at bruge forskellige stemmekommandoer til at starte rengøringen, stoppe rengøringen, sende robotten tilbage til opladningsbasen eller endda lokalisere den gennem biplyde. BestFriend Care-system med 2 udskiftelige børster, der undgår tangles. Speciel gummibørste til fjernelse af dyrehår fra vanskelige steder som tæpper og måtter og en anden børste lavet af 2 materialer til alle overflader og typer af snavs.

Det er programmeret med iWash-systemet med 3 skrubbetilstande, der fungerer via elektronisk kontrol: Høj, perfekt til grundig skrubning; Medium, ideel til daglig skrubning; og Lav, perfekt til grov rengøring. Takket være disse 3 tilstande kan du moppe enhver form for overflade. Dens MemoryControl giver robotten mulighed for at gemme rengøringsruten for at finde den hurtigste og mest effektive rengøringsrute og vende tilbage til opladningsbasen, når den er færdig med rengøringen. Takket være dette system ved robotten perfekt, hvor den er, hvor den har været igennem, og hvor den ikke har gjort.

Regner med ForceClean-systemet, som inkluderer en kraftfuld turbine, der maksimerer sin store sugekraft op til 1600 Pa. Fjerner alle typer snavs for at sikre et altid rent gulv. Vælg mellem de otte rengøringsmetoder: Auto, Tilfældig, Kant, Grundig rengøring, Værelse, Spiral, Manuel og derhjemme. Robotten fungerer gennem Total Surface-teknologi for effektivt at rengøre dit hjems overflade. Robotten vender automatisk tilbage til opladningsbasen på den hurtigste måde, når den løber tør for batteri, oplader batteriet og genoptager rengøringsprocessen, indtil den er færdig.

Robotten skrubber for dig! Wash4You-systemet giver dig mulighed for at moppe og skrubbe bare ved at samle tanken. Smart skrubbe takket være pumpesystemet, der fordeler vandgennemstrømningen efter de enkelte omstændigheder og opnår effektive resultater. Rengør hele dit hjem ved at vælge et af dets 3 rengøringseffektniveauer. Vælg Eco-tilstand for at udføre lange lydsvage rengøringsopgaver, hvilket reducerer forbruget til et minimum. Normal tilstand er ideel til daglige rengøringsopgaver, og Turbo-tilstand til en mere grundig rengøring.

BrushPro-teknologi, der består af en roterende hovedbørste, der renser alt snavs og støv inde i måtter og tæpper. Denne hovedbørste er lavet af 2 materialer: børster og gummisilikon til at fjerne alle typer støv. Tilbyder den mest lydløse rengøring takket være sin OnlySilence-teknologi, der producerer en TwinFloor-moppen er designet med 2 materialer til perfekt rengøring af alle typer overflader, hvilket sikrer de bedste resultater takket være dens 2 rengøringsfaser. Dette system giver professionelle resultater. Turbo Clean Carpet-system, der aktiverer maksimal effekt turbotilstand i tæpper for at rense dem effektivt.

Dets All-TimeTable-system giver dig mulighed for at planlægge robotten 24 timer, 7 dage om ugen. Det giver dig også mulighed for at planlægge forskellige opgaver samme dag. Hvis våd- og tørtanken er installeret, kan du planlægge robotten til at feje, støvsuge og moppe om morgenen og til at feje, støvsuge og skrubbe om eftermiddagen. Tilføj forskellige rengøringsindstillinger, vælg mellem 16 forskellige indstillinger for støvsugning og skrubning. Robotten har et 14,4-V og 2600 mAh Li-Ion batteri. Op til 160 minutters rækkevidde.

Robotten inkluderer et smart GPSHome-system, der vender tilbage automatisk og direkte til opladningsbasen, når den er færdig med rengøring. Renser luft med det højeffektive filter, der er i stand til at tilbageholde en stor mængde allergener og støv. Velegnet til alle typer gulv og tynde tæpper. Tilpasser sig helt dit hjem, da det renser under møbler, opdager forhindringer og ikke falder ned ad trappen.

 • Kompatibel:
  • Alexa
  • Google Assistant
 • Lydintensitet: 64 dB
 • Konnektivitet: WiFi
 • Kassens indhold: Særlig silikonebørste til kæledyr
 • Karakteristika: Fejer, støvsuger, mopper og skrubber gulvet

OBS: Der medfølger kun brugsanvisning på engelsk.

Sikker e-handel

Handel på nettet skal være sikkert, billigt og hurtigt for dig. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.dk.

Vi har fokus på sikkerhed

Ved e-handel er det kolossal vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og derfor er det et område, vi prioriterer højt. Vores betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket er den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din online betaling. Handel og betaling er derfor altid fuldstændig sikkert.

Hos Gucca.dk har du 30 dages returret

Lige meget hvad du køber via Gucca.dk, giver vi altid 30 dages returret. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde dit køb, kan du med god samvittighed sende din vare retur til os, hvorefter du vil få dine penge tilbage. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du returnerer din vare.

Hurtig & sikker levering

Vi har den klare holdning, at det er vigtigt, at du modtager dit produkt sikkert og hurtigt. Vi knokler for, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den nøjagtige lagerstatus er altid synlig ved hver enkelt vare. Kontakt os hvis du stadigvæk skulle have spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Vælg din online betaling

Når du handler hos os, så tilbyder vi dig at vælge blandt adskillige typer betalinger. Du benytter bare den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsformer du gør brug af, så kan du altid købe sikkert og trygt hos os. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Husk at vi først trækker pengene fra din konto, den samme dag vi afsender dit produkt - såfremt du gør brug af betalingskort.

Kundeservice - altid adgang til professionel hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores webshop har spørgsmål eller møder udfordringer, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails imellem kl. 10-15 på hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Spor din ordre

Vi giver dig selvfølgelig muligheden for at spore ordren hele vejen til den er kommet. Efter gennemførsel af købet kan du logge ind på din egen ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår dit produkt sendes afsted. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en e-mail fra os.

Fakta

KategoriHusholdningsapparater Støvsugere
MærkeCecotec


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse