menuGucca.dk - Logo

Cecotec - Varmeblæser Til Væg - Ready Warm 5300 Power Box

Keramisk vægvarmer med 2000 W strøm til opvarmning af rum på op til 20 m2 med beskyttelse med IP22-certificering, bruges til brug i fugtige miljøer, såsom badeværelser. Justerbar termostat, to... Læs mere.
699,95 kr
 • Varen er på lager
 • Levering: 4-7 hverdage
 • 30 dages returret
Fås også som demo til 629,95 kr

Keramisk vægvarmer med 2000 W strøm til opvarmning af rum på op til 20 m2 med beskyttelse med IP22-certificering, bruges til brug i fugtige miljøer, såsom badeværelser. Justerbar termostat, to effektniveauer: Eco (1000W) og Turbo (2000W) for at tilpasse temperaturen og optimere energiforbruget 3 driftstilstande: Eco Mode, Turbo Mode og Fan Mode. LED-display for at se temperatur, timerprogrammering og driftstilstand.

Inkluderer fjernbetjening Oscillationsfunktion, der distribuerer varme i hele rummet. Programmerbar timer op til 24 timer, hvorefter varmeapparatet automatisk slukkes. Inkluderer monteringssæt med alle nødvendige komponenter til installation af varmelegemet på væggen. Overophedningsbeskyttelse, der slukker for varmeren. Børnesikringsfunktion.

 • Skærm: LED
 • Strøm: 2000 W
 • Inkluderer: Fjernbetjening
 • Timer: 24 timer
 • Rækkevidde: 20 m2
 • 3 programmer
 • Certifikat: IP22
 • Beskyttelse mod overophedning

Sikker e-handel

Vi har siden starten haft et ønske om, at handel på Internettet skal være så hurtigt, sikkert og billigt for vores kunder som muligt.

Sikkerhed frem for alt

Hos os vægter vi sikkerhed utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved handel på Internettet. For at få den optimale garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores betalingsløsning. Derfor er det at købe og betale hos Gucca.dk altid helt sikkert.

Gucca.dk giver dig naturligvis altid 30 dages fuld returret

Uanset hvilke varer du køber via Gucca.dk, tilbyder vi altid 30 dages returret. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt dit køb, eller af anden grund alligevel ikke ønsker din vare, så send blot varen tilbage til os, og dine penge bliver refunderet. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Levering - hurtigt og sikkert

Vi ønsker ikke at lade dig vente i alt for lang tid på dit produkt, og vi har derfor fokus på at sikre den hurtigste levering. Vi tilstræber, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på det enkelte produkt. Har du fortsat spørgsmål til leveringstiden eller et produkts lagerstatus, så kontakt os.

Online betalingsmuligheder

Når du handler hos os, har du mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder. Her kan du altid vælge netop den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Uanset hvad du vælger, kan du føle dig sikker og tryg, når du køber hos os. Se de betalingsmuligheder du har hvis du benytter linket. Vælger du kreditkort, så har du den fordel, at vi først hæver penge fra din bankkonto, den dag produktet sendes til dig.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Skulle der opstå problemer undervejs, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os. Bemærk at vi er åben for henvendelser mellem klokken 10-15 på hverdage, og vi sidder altid klar til at give dig kvalificeret hjælp med smil på læben og godt humør.

Du kan tracke din ordre

Hvis du har behov for det, så har du mulighed for at spore forsendelsen, fra det sekund vi afsender din ordre, til den er ankommet. Når du gennemfører købet, kan du efterfølgende logge ind på din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår vi sender din forsendelse. Når vi afsender dit produkt, vil du i samme øjeblik modtage en mail fra os.

Fakta

MærkeCecotec
Agefrom5
KeywordVarmeapparat, Varmeapparater, Elektriske Apparater, Elektronik, Varmeblæsere


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse