menuGucca.dk - Logo

Chanel Foundation - Vitalumiere Flydende Spf15 - 20 Clair Cameo 30 Ml

Chanel Vitalumière Satin Smoothing Fluid Makeup SPF 15 er en flydende foundation, der giver en smule satin finish for en strålende, naturlig og ungdommelig sminke. Denne væskebaserede foundation... Læs mere.
449,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 3-5 hverdage
  • 30 dages returret

Chanel Vitalumière Satin Smoothing Fluid Makeup SPF 15 er en flydende foundation, der giver en smule satin finish for en strålende, naturlig og ungdommelig sminke.
Denne væskebaserede foundation genopliver en træt, grå teint. Den flydende tekstur fugter og sikrer maksimal komfort for huden.

Chanel
Gabrielle Coco Bonheur Chanel (19. august 1883 - 10. januar 1971) var en fransk mode-designer og grundlæggeren af Chanel-mærket. Hun var den eneste mode-designer, der skulle ses på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i det 20. århundrede.

Chanel blev krediteret for at befrie kvinder fra begrænsningerne af den korsetterede silhuet og populariserede accepten af sporty, afslappet og chic som den feminine standard i efterkrigstidens æra. Chanel var en yderst produktiv modeskaber, hvis indflydelse rakte længere en couture-tøj. Hendes designs blev realiseret i tøj, smykker, håndtasker og dufte. Derudover er hendes signaturduft Chanel no. 5 blevet et ikonisk produkt.

Fakta

GenreHudpleje Solcreme
MærkeChanel
TagsChanel Foundation, Hudpleje

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.328 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner