• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 47.555 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Chanel Læbestift - Rouge Allure 10 G - 149 Élégante

Denne intense og langtidsholdbare Rouge Allure læbestift fra Chanel får du en livlig og glansfuld læbestift med en ultrafin, smeltende second-skin tekstur. Chanel Rouge Allure byder på en omfattende... Læs mere.
399,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 6-9 hverdage
  • 30 dages returret

Denne intense og langtidsholdbare Rouge Allure læbestift fra Chanel får du en livlig og glansfuld læbestift med en ultrafin, smeltende second-skin tekstur. Chanel Rouge Allure byder på en omfattende palette af intense farver i vovede og fremtrædende nuancer. Som resultat får du en dyb, glansfuld og satinfølende make-up, der efterlader læberne spændstige og beskyttede med holdbar komfort. 

I denne Rouge Allure formular indgår der koncentrerede, ultra-tynde pigmenter, der giver full coverage og forstørrer nuancens intensitet. 

Den farveforstærkende formel byder på en høj koncentration af ultra-tynde pigmenter, der giver fuld dækning i første strøg. En blanding af sød mandelolie og longwear effekt med optimal beskyttelse af læberne i fantastiske farver.

For at få perfekt definerede læber kan du optegne læberne med Le Crayon Lévres i samme farve, og derefter påføre Rouge Allure i din udvalgte nuance.

Nuance: 149 - Élégante

Fakta

SerieChanel Læbestift
KategoriMakeup Læbestift
MærkeChanel
TagsLæbe Stift, Læbemakeup, Læbestifter, Chanel Læbestift, Diverse, Makeup


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse