• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.198 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Chanel Læbestift - Rouge Allure 3,5 G - 102 Palpitante

Denne intense og langtidsholdbare Rouge Allure læbestift fra Chanel får du en livlig og glansfuld læbestift med en ultrafin, smeltende second-skin tekstur. Chanel Rouge Allure byder på en... Læs mere.
399,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Denne intense og langtidsholdbare Rouge Allure læbestift fra Chanel får du en livlig og glansfuld læbestift med en ultrafin, smeltende second-skin tekstur. Chanel Rouge Allure byder på en omfattende palette af intense farver i vovede og fremtrædende nuancer. Som resultat får du en dyb, glansfuld og satinfølende make-up, der efterlader læberne spændstige og beskyttede med holdbar komfort. 

I denne Rouge Allure formular indgår der koncentrerede, ultra-tynde pigmenter, der giver full coverage og forstørrer nuancens intensitet. 

Den farveforstærkende formel byder på en høj koncentration af ultra-tynde pigmenter, der giver fuld dækning i første strøg. En blanding af sød mandelolie og longwear effekt med optimal beskyttelse af læberne i fantastiske farver.

For at få perfekt definerede læber kan du optegne læberne med Le Crayon Lévres i samme farve, og derefter påføre Rouge Allure i din udvalgte nuance.

Nuance: 102 - Palpitante

Fakta

SerieChanel Læbestift
KategoriMakeup Lipgloss
MærkeChanel
TagsLæbe Stift, Læbestifte, Chanel Læbestift, Makeup


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse