• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.671 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Chanel Makeupfjerner - Le Lait 150 Ml

Chanel introducerer en ny sansefuld rigdom til den daglige renserutine med en samling af enkle og effektive makeupfjernere og cleansere. Disse produkter er dedikeret til alle kvinder og hudtyper og... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Chanel introducerer en ny sansefuld rigdom til den daglige renserutine med en samling af enkle og effektive makeupfjernere og cleansere. Disse produkter er dedikeret til alle kvinder og hudtyper og tilbyder den mest udsøgte makeuprens.

Le Lait fjerner effektivt makeup - også vandtætte formler - samtidig med at hudens balance bevares. Parallelt frigør den huden for urenheder og forurenende stoffer. Le Lait, der masseres delikat på huden, er behagelig for huden med sin cremede struktur for et øjeblik af komfort. Efter en blid og generøs anvendelse efterlader den huden blød, frisk og perfekt makeup-fri.

  • Testet af øjen- og hudlæge på alle hudtyper
  • Ikke-komedogen
Anvendelse
Brug 3 til 4 pump af Le Lait i håndfladen på tørre hænder. Massér forsigtigt over tør hud med cirkulære bevægelser. Fortsæt på læberne og derefter øjenlågene og vipperne. Fjern med en klud eller vatrondel. Brug hver aften.

Indeholder 150 ml.

Fakta

KategoriMakeup Makeup Fjerner
MærkeChanel
TagsMakeup Fjerner, Makeupfjernere, Chanel Makeupfjerner, Makeup


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse