• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 47.384 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Chanel Pudder - Poudre Universelle Compact Powder - 40 Doré 15 G

Chanel Poudre Universelle Compacte Natural Finish Pressed Powder er en lækker pudder, der matterer huden og giver et fint og jævnt resultat. Produktet har en kompakt, ultra-fin og let konsistens,... Læs mere.
459,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 6-9 hverdage
  • 30 dages returret

Chanel Poudre Universelle Compacte Natural Finish Pressed Powder er en lækker pudder, der matterer huden og giver et fint og jævnt resultat.

Produktet har en kompakt, ultra-fin og let konsistens, der gør den nem og behagelig at påføre. Det praktiske, kompakte etui passer perfekt til tasken og gør det nemt for dig at opfriske din makeup i løbet af dagen.

Poudre Universelle Compacte er beriget med lysreflekterende og farvekorrigerende pigmenter, der giver en lysende teint med optisk korrigering af uregelmæssigheder. Derudover indeholder den også mikrokugler i silicium, som giver en matteret effekt. Den efterlader dig med en strålende, naturlig, matteret, ensartet og transparent teint.

Kan anvendes på ren hud eller oven på en makeupbase. Velegnet til alle hudtyper, men er særligt god til fedtet hud, da den matterer områderne.

Nuance: 40 - Doré

Se mere i:

Fakta

Oprindelig titelChanel - Poudre Universelle Compact Powder 40 Doré 15 Gr.
KategoriMakeup Pudder
MærkeChanel
TagsMakeup, Skønhed, Ansigt, Chanel Pudder, Diverse, Makeup


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse