menuGucca.dk - Logo

Chanel - Vandfast Læbestift - Le Rouge Crayon De Couleur Mat - 265 - Subversion

Le Rouge Crayon de Couleur Mat fra Chanel gør det nemt at lægge makeup. Læbestiften er nem at have med på farten og giver dig mulighed for at påføre farven i et enkelt strøg til enhver tid.... Læs mere.
349,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Le Rouge Crayon de Couleur Mat fra Chanel gør det nemt at lægge makeup. Læbestiften er nem at have med på farten og giver dig mulighed for at påføre farven i et enkelt strøg til enhver tid. Farven er mat, ultra-pigmenteret og strålende. Den cremede struktur gør læbestiften let at påføre. Læbestiften er både langtidsholdbar på læberne og holder op til 4 timer samt vandfast, så du kan bære dit smukke look dagen lang.

Læbestiftens indhold af voks giver den sine fine, ikke-klæbrige og ikke-olierede tekstur for et jævnt resultat, der led glider på og smelter på læberne. Formlen er beriget med planteolie og en høj koncentration af rene pigmenter, der garanterer et langt hold og et intenst og livligt mat resultat på læberne.

Brug den spidse side til at optegne læbekonturerne og farv derefter læben med den flade side. Brug også Le Rouge Crayon de Couleur Mat på kinderne for at opfriske og give rødme. Dup en smule på kinderne og udjævn med fingerspidserne.

Farve: 265 - Subversion

Fakta

SerieAlle Chanel Læbestift Produkter
GenreMakeup Læbestift
MærkeChanel
TagsChanel, Makeup


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse