• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 41.780 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Clarins Fodcreme - Foot Beauty Treatment Cream 125 Ml

Clarins Foot Beauty Treatment Creme nærer, blødgør, reparerer og forbedrer neglene. Beroligende lindring til trætte fødder! Oplev følelsen af at gå på luft af en creme, der hjælper med at... Læs mere.
229,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Clarins Foot Beauty Treatment Creme nærer, blødgør, reparerer og forbedrer neglene. Beroligende lindring til trætte fødder! Oplev følelsen af at gå på luft af en creme, der hjælper med at lindre hævelse og træthed med Arnica-ekstrakt. Blødgør den ru hud med Virgin Cashew nødde-olie og sheasmør. Styrker og forskønner negle med myrra. Fornyer og beskytter fra ankel til tå.

Clarins
Clarins er et fransk luksus kosmetik selskab, der fremstiller prestige hudpleje, makeup og dufte.

Familieselskabet blev grundlagt i 1954 af den medicinske studerende Jacques Courtin-Clarins, der døde i 2007. Søn af firmaets grundlægger, Christian Courtin-Clarins, har været formand for Clarins siden 2000.

Kernen i hvert Clarins produkt er en kraftig cocktail af tidsbevisdte planteekstrakter og enestående videnskab. Fordi planter og urter indeholder de mest effektive, men blide hud-rebalanceringsegenskaber og skaber unikke sensoriske teksturer og dufte.

Fakta

KategoriHudpleje Hånd Og Fod Creme
MærkeClarins
TagsFodpleje, Skønhed, Fugtighedscreme, Clarins Fodcreme, Hudpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse