• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.687 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Clinique - Ansigtssæbe / Liquid Facial Soap - Mild 200 Ml

Clinique Liquid Facial Soap Mild for dry combination skin er det første trin i Cliniques 3-trins hudpleje system. Alle fordelene ved Clinigues dermatologisk-udviklede ansigtssæbe i en flydende... Læs mere.
209,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Clinique Liquid Facial Soap Mild for dry combination skin er det første trin i Cliniques 3-trins hudpleje system. Alle fordelene ved Clinigues dermatologisk-udviklede ansigtssæbe i en flydende formel. Den renser huden uden at fjerne beskyttende lipider og forbereder samtidig huden på den eksfolierende effekt fra Clarifying Lotion. Derudover besidder den en praktisk pumpe, der leverer lige præcis den rigtige mængde.

Skum sæben i dine håndflader med lunken vand. Masser over ansigtet og halsen, rens væk med vand og  klap derefter lidt på den tørre hud.

Brug to gange dagligt, og følg op med trin 2 og 3: den passende Clarifying Lotion til din hudtype, og Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel.

Clinique er et kompagni ejet af Estee Lauder. De er kendt for at forsyne kosmetikbrugere med blid makeup og effektiv hudpleje. Clinique er et af topmærkerne, og det er kendt af kvinder over hele verden.

Alle Clinique produkter er allergitestede for at skabe sundere skønhedsprodukter til forbrugerne.

Fakta

KategoriHudpleje Ansigtsrens
MærkeClinique
TagsTør Hud, For Dry Skin, Clinique Ansigtssæbe, Ansigtsrens, Cliniqe, Clarifying Lotion, Clarifying, Facial Soap, Clinique, Hudpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse